2/5/11


És un restaurant situat a la Hostalets de Llers, té una sala gran i amplia. Hi vam anar a dinar dissabte ben d'hora, com els francesos :), que per cert n'hi havia forces.
Tenen carta i un menú d'uns 17 euros a triar entre quatre primers, quatre segons i postres. Hi entra el vi, l'aigua i el pa.
D'aperitiu ens van servir uns musclos amb una vinagreta de pebrot verd, tomàquet i ceba força bons, acompanyats d'unes olivetes d'anxova, que baixaven bé.
Vam menjar de menú ja que els plats de carta eren bastant cars i com que vam veure que hi havia alguns plats del menú atractius ja ens va anar bé. De primer uns pebrots del piquillo farcits de bacallà. No eren massa bons: el pebrot era dur i el relleno de bacallà no es notava massa, eren bastant insulsos. Me'ls  van dur acompanyats d'una salsa de crema de llet i espinacs que no estava malament, tot i que prefereixo la típica amb crema de llet, ceba i pebrot escalivat.

De segon conill a la brasa amb all i oli, quan el vaig veure a la carta ja m'imaginava un all i oli d'aquells tan bons i casolans, i això em va fer decanta'm per demanar-lo. El plat era molt generós, tot i que, pel meu gust, prefereixo menys quantitat i més qualitat. Hi havia dos talls de conill (això està bé, normalment te'n serveixen un), uns bolets aigualits, una rodella d'esbergínia enfarinada i molt mal fregida, tenia un excés d'oli i unes patates fregides d'aquestes congelades. L'all i oli no era casolà tampoc però barrejat amb el conill passava bé, també el vam untar en una llesca de pa, no massa bona la veritat.

 Per acabar el postre: tiramisú, d'aquests de planxa, amb un to accentuat de cafè, adornat amb nata muntada d'esprai i una cirereta i una ziga-zaga de sirop de cafè. Vam quedar ben tips però no gaire satisfets! Això sí l'amo que és també qui agafa la nota era molt agradable, et pregunta com va tot, això s'agraeix. :)

No hay comentarios:

Publicar un comentario