Que diferent fer un Instagram un dijous a la tarda. Semblava festa, una bona manera d'apropar-se al cap de setmana i fer-se més curta la setmana :)
Sobretot tinguen en compte el berenar que ens va oferir el Mes Cub, dues taules a la seva terrassa:
- Amb plates d'entrepans variats: de pernil dolç, pernil salat, botifarra, llonganissa i formatge. Fets amb un pa molt cruixent i bo.
- Sucs naturals recent fets per ells: de taronja i una barrejat amb taronja, maduixa i síndria. Molt refrescant i adient pel bon dia que ens va fer. A més combinava bé :)
- Xuixos de Girona: no podia ser menys, uns xuixos excel-lents, una crema fina de farciment i una massa cruixent i molt ben fregida.
- També hi havia ratafia que per acompanyar el dolç va bé, tot i que amb la calor...
Vam passar una bona tarda, passejant pels racons preciosos que té Girona, els seus jardins màgics, és una cuitat amb encant.
Sobretot tinguen en compte el berenar que ens va oferir el Mes Cub, dues taules a la seva terrassa:
- Amb plates d'entrepans variats: de pernil dolç, pernil salat, botifarra, llonganissa i formatge. Fets amb un pa molt cruixent i bo.
- Sucs naturals recent fets per ells: de taronja i una barrejat amb taronja, maduixa i síndria. Molt refrescant i adient pel bon dia que ens va fer. A més combinava bé :)
- Xuixos de Girona: no podia ser menys, uns xuixos excel-lents, una crema fina de farciment i una massa cruixent i molt ben fregida.
- També hi havia ratafia que per acompanyar el dolç va bé, tot i que amb la calor...
Vam passar una bona tarda, passejant pels racons preciosos que té Girona, els seus jardins màgics, és una cuitat amb encant.