I ja que estàvem per la zona vam anar a Can Masonet, un restaurant de cuina casolana situat a Pujals del Pagesos, prop de Cornellà de Terri.


Disposen de menú de diari i també de festiu a 17 euros, que és precisament el que vam agafar nosaltres.
Els plats són totalment casolans i el servei és amable.
Per beure cervesa i aigua amb gas.
De primer vam començar amb un pebrots del piquillo farcits de bacallà amb salsa de verdures.
Molt bons, la salsa excel-lent, textura bona.
De segon vam optar per galta de vedella amb salsa de ceps. La galta era feta al forn, molt ben cuita i melosa. Tallada fina, uns talls més que altres, i amb la salsa pel cim. Pel meu gust hi faltava salsa, trobar-hi aquell gust tan bo del cep, que hi mancava.
Els postres molt bons, un bescuit glacé, gelat amb xocolata calenta pel cim. Bona la xocolata i combina tan bé amb el gelat, que tenia trossos d'ametlla, molt bo.
Per acabar un tallat i ben satisfets cap al Temps de Flors de Girona.
Recordeu que Postres és una paraula femenina i plural, per tant: "Els postres molt bons, un bescuit" no és correcte. Caldrà dir: Les postres, molt bones, un bescuit...
ResponderEliminarmoltes gràcies pel teu comentari, ho tindré en conte, de fet ara ja ho escric bé des de fa un temps ençà!
ResponderEliminar