Aprofitant que encara trobem pèsols al mercat prepararem un arrós tres delícies.
Ingredients per a 2 persones:
dues tasses plenes d'arrós
un quart de pèsols per esclovellar
4 talls de pernil dolç
una truita de 2 ous de pagès
sal i pebre
oli d'oliva verge extra
Preparació:
Primer de tot bullim l'arrós.
Una vegada bullim, el colem i el passem per aigua freda, per tal que ens quedi solt.
Per altra costat batem els ous amb un polsim de sal i fem una truita.
Agafem una paella amb un rajolí d'oli d'oliva i hi posem l'arrós, els pèsols esclovellats, el pernil dolç i la truita tallada a dauets.
Ho saltegem tot i quan els pèsols estiguin cuits, que es fan de seguida, apaguem el foc, hi posem pebre i ja ho tindríem!
Bon profit.
Nota:
Nosaltres hem agafat aquestes tres delícies: pèsol, pernil dolç natural i truita, però s'hi poden posar els ingredients que cada un vulgui. Per amanir hi hem posat un toc de pebre però també queda bo amb un raig de salsa de soja.
Ingredients per a 2 persones:
dues tasses plenes d'arrós
un quart de pèsols per esclovellar
4 talls de pernil dolç
una truita de 2 ous de pagès
sal i pebre
oli d'oliva verge extra
Preparació:
Primer de tot bullim l'arrós.
Una vegada bullim, el colem i el passem per aigua freda, per tal que ens quedi solt.
Per altra costat batem els ous amb un polsim de sal i fem una truita.
Agafem una paella amb un rajolí d'oli d'oliva i hi posem l'arrós, els pèsols esclovellats, el pernil dolç i la truita tallada a dauets.
Ho saltegem tot i quan els pèsols estiguin cuits, que es fan de seguida, apaguem el foc, hi posem pebre i ja ho tindríem!
Bon profit.
Nota:
Nosaltres hem agafat aquestes tres delícies: pèsol, pernil dolç natural i truita, però s'hi poden posar els ingredients que cada un vulgui. Per amanir hi hem posat un toc de pebre però també queda bo amb un raig de salsa de soja.