7/5/14

Nou col-laborador al blog: Sempreteca

Avui em fa especial il-lusió anunciar aquest col-laborador, ja que és una empresa que ens queda més aprop.
Sempreteca elabora una línia de productes sense gluten, apte per a celíacs.
A més treballen per tal d'oferir productes que contribueixen a cuidar la salt de les persones, sense renunciar a les característiques organolèptiques pròpies de l'alta gastronomia.

Els seus productes són gastronomia saludable 100% mediterrània, és a dir, fets amb ingredients naturals, de proximitat i de qualitat. Això es reflecteix en tota la seva gamma d'aliments que tenen.

Així es mantenen fidels als nostres orígens, a una tradició llargament arrelada d'elaboradors de productes alimentaris sans i gustosos, que uneixen tradició i innovació per a obtenir resultats exquisits
Tots els productes Sempreteca parteixen de la mateixa filosofia: oferir una alternativa ràpida i nutritiva sense renunciar al plaer d’un bon àpat i sense perdre el gust, el color i l’energia que aporta al plat la dieta mediterrània. Propostes per dinar o sopar, però també per esmorzar, berenar, prendre un refrigeri saludable o acompanyar la taula, que encaixen a qualsevol situació.

Nosaltres hem tingut el plaer de provar alguns dels seus productes com els raviolis d'espinacs, la pizza margarita o la pasta fresca amb ceps.


Al proper post en veiem algun...


No hay comentarios:

Publicar un comentario