7/5/14

Aprofitem la pell de la taronja

Ara ja gairebé ha acabat l'època bona de les taronges, però si encara en teniu a casa, sinó aprofiteu per comprar-ne, a Supernaranjas encara en tenen :), no llençeu la pela!


I per què no?

Doncs perquè amb la pell de la taronja en podem fer moltes coses a la cuina.

- En primer lloc hauríem de pelar la taronja sense agafar al part blanca, que no ens amargui. Amb una pela patates ens aniria bé.

- Aquesta pela la podríem deixar assecar al sol.

- Una vegada seca, la piquem amb un molinet de cafè, fins que ens quedi pols. La guardem en un pot de vidre.

I ja ho tindríem, podria servir tant per aromatitzar pastissos, galetes, cremes, crepes, entre altres productes i també per donar gust al sucre. Aleshores aquest sucre el podem posar a unes maduixes, una macedònia o quelcom que se'ns vingui de gust. Imagine power!!!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario