Avui farem una salsa de formatges per a uns raviolis que Sempreteca va tenir la gentilesa d'enviar-nos.
Ingredients:
200 ml de llet
1 cullerada sopera de farina
1 culleradeta de mantega
50 g. de formatge emmental
50 g. de formatge parmesà
sal i pebre
1 paquet de raviolis farcits d'espinacs Sempreteca
Elaboració:
Posem una culleradeta en una paella a foc baix.
Quan la mantega estigui fosa hi tirem la farina i anem remenant. Tot seguit hi evoquem la llet ben calenta i anem remenant per tal que no ens faci grumolls. Esperem a que la llet bulli i hi afegim els dos formatges, sal i pebre.
Paral-lelament també haurem posat a bullir els raviolis Sempreteca.
Anem remenant la salsa i apaguem el foc.
I ja la tindrem, a punt per acompanyar els raviolis.
Bon profit!
Ingredients:
200 ml de llet
1 cullerada sopera de farina
1 culleradeta de mantega
50 g. de formatge emmental
50 g. de formatge parmesà
sal i pebre
1 paquet de raviolis farcits d'espinacs Sempreteca
Elaboració:
Posem una culleradeta en una paella a foc baix.
Quan la mantega estigui fosa hi tirem la farina i anem remenant. Tot seguit hi evoquem la llet ben calenta i anem remenant per tal que no ens faci grumolls. Esperem a que la llet bulli i hi afegim els dos formatges, sal i pebre.
Paral-lelament també haurem posat a bullir els raviolis Sempreteca.
I ja la tindrem, a punt per acompanyar els raviolis.
Bon profit!
Aquests raviolis han de ser molt bons!
ResponderEliminarhttp://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/
Que buena.pinta tiene!
ResponderEliminar