7/5/14

Raviolis d'espinacs amb salsa d'emmental i parmesà

Avui farem una salsa de formatges per a uns raviolis que Sempreteca va tenir la gentilesa d'enviar-nos.

Ingredients:

200 ml de llet
1 cullerada sopera de farina
1 culleradeta de mantega
50 g. de formatge emmental
50 g. de formatge parmesà
sal i pebre
1 paquet de raviolis farcits d'espinacs Sempreteca

Elaboració:

Posem una culleradeta en una paella a foc baix.
Quan la mantega estigui fosa hi tirem la farina i anem remenant. Tot seguit hi evoquem la llet ben calenta i  anem remenant per tal que no ens faci grumolls. Esperem a que la llet bulli i hi afegim els dos formatges, sal i pebre.


Paral-lelament també haurem posat a bullir els raviolis Sempreteca.


Anem remenant la salsa i apaguem el foc.
I ja la tindrem, a punt per acompanyar els raviolis.
Bon profit!


2 comentarios: