6/5/14

Berenar al Balneari Prats

Aquesta vegada la trobada d'Instagramers va ser a la tarda. Aprofitant que es feia la Festa de la Malavella, una festa força jove, que va néixer l’any 2010, al voltant de la llegenda de la Malavella, una bruixa senyora del poble.


El centre de Caldes de Malavella s'emplena de parades dedicades al món de la bruixeria així com altres parades d'artesania i alimentació que hi resten durant la tarda i nit. També hi ha taules on pots sopar carn a la brasa i altres preparacions.
I a la tarda s'hi celebra el ball de la bruixa, tot fent una cercavila pel poble fins a seguir-la fins a la plaça on es representa l'esperat ball.Un espectacle inspirat en la Llegenda de la Malavella on hi participen més de cent persones del poble i els gegantons Malavella i Maurici, amb música en directe dels grallers i tabalers de la Colla Gegantera de Caldes.

Nosaltres vam passar una excel-lent tarda-vespre començant amb un excel-lent berenar al Balneari Prats. Un establiment termal que data de la segona meitat del segle XIX, situat al bell mig de la vila. Te una part moderna, amb habitacions funcionals i ben muntades, i una antiga, amb grans salons i sales balnearies, que encara conserven l’elegància i gust d’abans. Increïble el seu petit i bucòlic jardí, la seva piscina termal exterior, senzilla, però tot un plaer en qualsevol època de l’any.


Allà hi vam poder degustar:

- Panets de llavors amb formatge i pernil dolç, un pa molt gustós


- Napolitanes petites de xocolata

- Croissants normals


- Ensaïmades


- Croissantets farcits de frankfurt, molt cruixents i bons aquests


- Coca amb ametlla trossejada i sucre glass: molt fina i bona


També vam disposar de sucs de taronja fresquets, directe del surtidor i tota classe de begudes calentes, des d'una xocolata, cafè amb llet, capuccino, entre altres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario