23/6/24

[#Radio] @gironafm.cat Pastissos de formatges boníssims

Començo el post amb el títol de pastissos de formatges boníssims, perquè no m'agrada dir els millors, ja que per mi si que ho poden ser però no per a alguna altra persona. Hi ha a qui li agraden amb galeta, altres sense, alguns els volen més densos, altres més lleugers... Aleshores em limitaré a comentar els que jo he tastat i he trobat més bons;

- Al Kubu Girona, un local del qual ja us n'he parlat en varies ocasions, justament ara pel Temps de flors feien un menú per a l'ocasió boníssim on, com no, hi havia per postres el seu pastís de formatge. Un pastís molt bo, cremós, però sense desfer-se i amb un gust més potent de formatge. La base porta galeta i te'l serveixen acompanyat de dolç de llet, que combina bé.


- A l'Amici Coffee, una cafeteria prop del parc del Migdia, també uns n'havia parlat com a un lloc ideal per esmorzar, amb bon servei i sempre cosetes llamineres per esmorzar, però ara us vull destacar els seus pastissos de formatge. 


Són molt top, en fan de diferents tipus. Tenen el típic de formatge, molt cremós, fins al punt que es desfà un xic, cosa que m'agrada. És un pastís alt, sense galeta, amb un gust més de nata i amb una textura perfecte.

En fan amb xocolata blanca, amb nutella i amb xocolata i festucs, molt original i bo, amb el toc cruixent del fruit sec que hi fa molt bo.


Per mi us diré que són tots els gustos m'han agradat moltíssim, no sabria amb quin quedar-me perquè tots valen la pena. En tot cas potser començaria pel típic de formatge i després anar tastant els altres sabors.


A més els pots menjar a la seva cafeteria amb alguna beguda d'aquestes tan xules que preparen amb mimo o els fan per emportar sencers, amb previ encàrrec això sí, que volen!


- Txot's Girona, també a Figueres, Empuriabrava i Roses, tenim el seu pastís de formatge, tipus La Vinya, cremós, més dens i servit d'una manera divertida i diferent, amb cotó de sucre. Si aneu a menjar no us el podeu perdre!


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario