18/2/24

[#Radio] @gironafm.cat Restaurants amb esmorzar de forquilla

Un cap de setmana d'hivern que tenim més temps per esmorzar i ens ve de gust quelcom contundent una bona opció és fer un esmorzar de forquilla, però sabeu on podem fer-lo?
 
- Can Selvatà, a Cornellà de Terri, és un restaurant mític pels seus esmorzars, Des de les 6 del matí t'esperen amb la seva brasa equipada amb tots els estris necessaris perquè t'hi preparis l'esmorzar al teu gust. T'hi pots torrar el pa, coure-hi la carn com a tu t'agradi i triar alguna salsa per acompanyar-la.

També tallen pernil al moment, els seus esmorzars són per gaudir-los cadascú al seu gust i al seu ritme, com ells diuen!


- Ca la Gemma, a l'Armentera, ofereixen sis packs d'esmorzars diferents perquè triis el que més t'agradi, tots van amb coca de vidre i pots combinar-hi embotit, carn a la brasa, mixt, truita i també peix. Tots inclouen vi o aigua i cafè i els preus van dels 9 als 14 euros.
 
- Ca la Trini, a la carretera de Santa Coloma, davant dels mossos, un lloc amb molt de caliu i servei amable, amb una bona relació qualitat-preu i sobretot bona cuina, d'aquella de xup-xup. Pots esmorzar una vedella amb salsafins o una galta de porc rostida.



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario