Amb aquestes calors no ve de gust ni cuinar ni menjar res calent, així que us proposo una recepta freda que es fa en un pim pam i està bonissima!
Pastisset fred de salmó
Ingredients per a un pastisset
- 4 llesques de pa de motlle
- 100 gr. de salmó fumat
- 50 gr. de crema de formatge
- 2 fulles d'enciam
- 1 tomàquet d'amanir mitjà
- sal i pebre
Elaboració:
En primer lloc untem les cares de les llesques del pa amb la crema de formatge.
A continuació tallem l'enciam ben petit i el tomàquet a làmines fines i salpebrem.
En una llesca hi posem enciam trossejat i salmó i tapem amb una llesca on hi posem tomàquet i salmó i tapem amb una altra llesca on hi tornem a posar enciam i salmó i a la última hi posem només salmó, ja que ens cobrirà tot el pastisset.
Consells d'elaboració:
Jo he fet quatre pisos de pastís, però ho podeu fer amb dos o amb tres. També queda molt bé amb pa de motlle sense crosta o bé aquell italià més pla. I si teniu un xic més de temps, podeu fer un pa de pessic i emplenar-lo amb aquest farcit, us quedarà molt original i maco, ja que el podeu servir envoltat de salmó.
Valor nutricional:
Es tracta d'un plat equilibrat, ja que tenim hidrats de carboni del pa, proteïnes i greixos del formatge i del salmó, molt bons aquests per cert (omega 3). També obtenim vitamines i fibra provinents de l'enciam i el tomàquet, a més de licopè, un antioxidant que ens ajuda a ser joves.
Pots realçar el plat si l'acompanyes amb un vi blanc o rosat fresc o amb una copa de cava.
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario