14/9/22

[#Producte] Ca La Conxita

Voleu unes confitures d'aquelles que et transporten a la teva infància, quan l'àvia amb la fruita al punt hi passava hores i hores i d'allà en sortien uns pots deliciosos :) Doncs amb les confitures de Ca La Conxita ho aconseguireu, ja que estan fetes seguint les receptes tradicionals amb la fruita com a protagonista i amb només sucre i llimona per a conservar.


M'agraden les confitures perquè trobes els trossets de fruita quan la menges, ja sigui en una torrada com en un iogurt o amb algun formatge.


Ca La Conxita té un petit obrador a Les Escaules (Alt Empordà) des d'on elaboren una cinquantena de pots cada dia tot manulament, fins i tot l'etiquetatge final.


La idea va venir quan a l'any 2017 van obrir la casa rural que porta el mateix nom i la Gemma va començar a fer confitures pels seus hostes; van agradar tant que va decidir augmentar-ne la producció i així poder arribar a més gent, anant a fires d'artesania. 


A l'any 2018 es va establir com Ca La Conxita-confitures artesanes, de manera que ara tots podem degustar les seves delicioses confitures, ja que les podem comprar a diferents botigues i on-line a través de la seva web.

Fan diferents varietats seguint els productes de temporada i de proximitat, per això no podem trobar sempre les mateixes. Si us n'agrada alguna, us aconsello que la compreu per tal que no us quedeu sense!

Jo n'he tastat algunes com la de llimona i m'ha encantat, i a més queda bé a per tot on la posis, amb una torrada amb mantega, en el iogurt i et permet fer moltes postres diferents.


També he provat les seves figues confitades que són una passada i la de pera amb un toc especial que ja us ensenyaré més endavant.

De fet amb totes elles he fet alguna recepta, així que no us perdeu els propers posts!




Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario