12/8/19

Arròs al curry fàcil

Fa uns dies vam fer una recepta d'arròs Thai al curry groc un xic més complex que la que avui us porto, per si voleu anar més ràpid i utilitzar menys ingredients potser un pèl més rebuscats.


Així que us deixo amb la recepta d'arròs al curry fàcil!


Ingredients per a 2 persones:
  • 160 gr. d'arròs salvatge
  • 10 llagostins 
  • 200 ml de llet de coco
  • 2 cullerades soperes de curry o de pasta de curry
  • 1 ceba petita de Figueres
  • oli d'oliva verge extra
Elaboració:

En primer lloc, posem l'aigua a bullir per tal de posar-hi l'arròs.


Paral·lelament, haurem tallat la ceba ben petita i la fregim amb una cullerada sopera d'oli d'oliva verge extra.


Quan la tenim ben rossa hi afegim la llet de coco, el curry, els llagostins.


Barregem tot bé i deixem reduir una mica, abans d'afegir-hi l'arròs.


A continuació, ho tornem a remenar tot bé, per tal que quedi tot l'arròs ben barrejat amb la resta d'ingredients, absorbeixi la reducció i apaguem el foc.


Consells de degustació:

Aquest curry també queda bo amb pollastre.
Si no us agrada el gust més dolç de la llet de coco, podríeu canviar-la per un brick de nata per cuinar.


Valor nutricional:

Es tracta d'un plat molt complert, ja que l'arròs ens aporta hidrats de carboni que ens aporten energia de llarga durada, els llagostins proteïna magre, la ceba fibra i la llet de coco, greixos.
Seria bo acompanyar aquest curry amb un plat d'amanida i una fruita de postres, així tindríem un dinar complert i equilibrat.




Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario