Fa uns dies vam fer una recepta d'arròs Thai al curry groc un xic més complex que la que avui us porto, per si voleu anar més ràpid i utilitzar menys ingredients potser un pèl més rebuscats.
Així que us deixo amb la recepta d'arròs al curry fàcil!
Ingredients per a 2 persones:
En primer lloc, posem l'aigua a bullir per tal de posar-hi l'arròs.
Paral·lelament, haurem tallat la ceba ben petita i la fregim amb una cullerada sopera d'oli d'oliva verge extra.
Quan la tenim ben rossa hi afegim la llet de coco, el curry, els llagostins.
Barregem tot bé i deixem reduir una mica, abans d'afegir-hi l'arròs.
A continuació, ho tornem a remenar tot bé, per tal que quedi tot l'arròs ben barrejat amb la resta d'ingredients, absorbeixi la reducció i apaguem el foc.
Consells de degustació:
Aquest curry també queda bo amb pollastre.
Si no us agrada el gust més dolç de la llet de coco, podríeu canviar-la per un brick de nata per cuinar.
Valor nutricional:
Es tracta d'un plat molt complert, ja que l'arròs ens aporta hidrats de carboni que ens aporten energia de llarga durada, els llagostins proteïna magre, la ceba fibra i la llet de coco, greixos.
Seria bo acompanyar aquest curry amb un plat d'amanida i una fruita de postres, així tindríem un dinar complert i equilibrat.
Així que us deixo amb la recepta d'arròs al curry fàcil!
Ingredients per a 2 persones:
- 160 gr. d'arròs salvatge
- 10 llagostins
- 200 ml de llet de coco
- 2 cullerades soperes de curry o de pasta de curry
- 1 ceba petita de Figueres
- oli d'oliva verge extra


En primer lloc, posem l'aigua a bullir per tal de posar-hi l'arròs.
Paral·lelament, haurem tallat la ceba ben petita i la fregim amb una cullerada sopera d'oli d'oliva verge extra.
Quan la tenim ben rossa hi afegim la llet de coco, el curry, els llagostins.
Barregem tot bé i deixem reduir una mica, abans d'afegir-hi l'arròs.
A continuació, ho tornem a remenar tot bé, per tal que quedi tot l'arròs ben barrejat amb la resta d'ingredients, absorbeixi la reducció i apaguem el foc.
Consells de degustació:
Aquest curry també queda bo amb pollastre.
Si no us agrada el gust més dolç de la llet de coco, podríeu canviar-la per un brick de nata per cuinar.
Valor nutricional:
Es tracta d'un plat molt complert, ja que l'arròs ens aporta hidrats de carboni que ens aporten energia de llarga durada, els llagostins proteïna magre, la ceba fibra i la llet de coco, greixos.
Seria bo acompanyar aquest curry amb un plat d'amanida i una fruita de postres, així tindríem un dinar complert i equilibrat.
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario