15/5/14

Restaurant Mas el Siubès

Diumenge passat vam fer una ruta cap a l'Ermita de Rocacorba. Una passejada d'uns 18 km al llarg del matí.
Sabent que després, però, ens esperava un bon dinar. Vam anar cap a les Planes d'Hostoles, al Mas el Siubès, on ja teníem taula reservada pel grup de nou que erem.

Un noi de les terres de l'Ebre ja ens va acompanyar en un menjador privat preciós, sobretot per les vistes que hi ha. Mireu les fotos:


El lloc és molt agradable, disposa de varis menjadors amb terrassa. Tots són molt acollidors i el personal és amable.

El restaurant té un menú de 18 euros amb molts plats per triar. Alguns d'ells són amb suplement de 5 o 8 euros, en funció del plat.


Per començar et porten un platet amb ametlles torrades per ells i un toc de sal, molt bones, llonganissa tallada molt fina i algunes olives. Un detall de la casa.


Per beure entra vi de la casa o aigua.


Jo de primer vaig triar un carpaccio de vedella amb parmesà i pinyons amanit amb oli de tòfona del Siubès. Molt bo, bona quantitat de formatge i els pinyons petits però bons.


De segon vaig optar pel xai de la Garrotxa amb acompanyament. I tot i que m'esperava més acompanyament que un tall de patata amb escalivada al cim, aquesta va ser bona i la quantitat i qualitat del xai força generosa.


També vam tastar el seu all-i-oli ja que tenien un pa molt bo.


Pels postres un menjar blanc, que són uns postres típics del sud. Ja em van agradar però no els repetiria, massa gust de canyella pel meu gust.
Per la gran quantitat de primers i segons que hi ha, trobo que hi falten alguns postres, hi havia flam, fruita, gelat de torró amb ratafia, el menjar blanc i el coulant de xocolata, però amb suplement de 3 euros.


El meu home va demanar mató amb mel, el vaig provar i era molt bo, textura granulosa i bon gust.


Els cafès i les copes les vam fer asseguts als sofàs de la terrassa, aprofitant les vistes i descansant :)

En definitiva vam passar un bon dia, amb pluja al matí i tapat durant la caminada, però així almenys vam suar menys.

Un punt negatiu del restaurant és que d'alguns plats ja no els hi quedaven prou racions hi vam haver de canviar-ne alguns, com el xai o el menjar blanc. Tot i que relació qualitat preu és molt bona.

1 comentario:

  1. quina pinta y quines vistes! i aixi dona gust passetjar!!!

    ResponderEliminar