12/12/13

Un pica-pica a La Cabanya

Diumenge passat, en vinguen de fer un vol al mercat de Cabanes de segona mà vam anar a fer un beure a La Cabanya. És un local situat a peu de carretera, un lloc informal on pots menjar bons embotits. Tenen les potes de pernil penjades del sostre, has de vigilar el cap, però a canvi pots provar un bon pernil, formatge, llom, xoriç, entre altres embotits.

Molts experts en el món del pernil han pogut degustar l'excel-lent qualitat de les seves potes. Amb paraules d'ells: "En un bar rústic español trobem el millor pernil del món"

Nosaltres vam demanar una plata per picar de pernil salat i formatge manxec.


Tot i que el pernil no era ibèric, tenia una bona curació, amb un gust molt bo. I el formatge al punt, ni sec ni massa tendre i amb el gust de curació perfecte.

I si es vol per un euro més et pots acompanyar l'embotit amb pa sucat amb tomàquet. Bona relació qualitat-preu.

 

1 comentario:

  1. Oye, qué pintaza. De estos sitios hay que poner las direcciones. Por eso de hacer turismo gastronómico
    Besos

    ResponderEliminar