Diumenge passat, en vinguen de fer un vol al mercat de Cabanes de segona mà vam anar a fer un beure a La Cabanya. És un local situat a peu de carretera, un lloc informal on pots menjar bons embotits. Tenen les potes de pernil penjades del sostre, has de vigilar el cap, però a canvi pots provar un bon pernil, formatge, llom, xoriç, entre altres embotits.
Molts experts en el món del pernil han pogut degustar l'excel-lent qualitat de les seves potes. Amb paraules d'ells: "En un bar rústic español trobem el millor pernil del món".
Nosaltres vam demanar una plata per picar de pernil salat i formatge manxec.
Tot i que el pernil no era ibèric, tenia una bona curació, amb un gust molt bo. I el formatge al punt, ni sec ni massa tendre i amb el gust de curació perfecte.
I si es vol per un euro més et pots acompanyar l'embotit amb pa sucat amb tomàquet. Bona relació qualitat-preu.
Molts experts en el món del pernil han pogut degustar l'excel-lent qualitat de les seves potes. Amb paraules d'ells: "En un bar rústic español trobem el millor pernil del món".
Nosaltres vam demanar una plata per picar de pernil salat i formatge manxec.
Tot i que el pernil no era ibèric, tenia una bona curació, amb un gust molt bo. I el formatge al punt, ni sec ni massa tendre i amb el gust de curació perfecte.
I si es vol per un euro més et pots acompanyar l'embotit amb pa sucat amb tomàquet. Bona relació qualitat-preu.
Oye, qué pintaza. De estos sitios hay que poner las direcciones. Por eso de hacer turismo gastronómico
ResponderEliminarBesos