La meva sogra quan fa escalivada sempre pensa en mi i me'n dóna :) Sap que m'agrada molt i jo no n'acostumo a fer. Normalment la faig amb llesques de pa de pagès i formatge de cabra gratinat, però aquesta vegada l'hem posat a la pizza, així la meva parella també n'ha menjat i li ha agradat!
Ingredients per a 1 pizza:
Elaboració:
Primer de tot posem el forn a escalfar perquè assoleixi una bona temperatura i així la massa quedi ben cruixent, enlloc de tiragunyosa :)
Paral-lelament posem el tomàquet en una paella amb un rajolí d'oli d'oliva verge extra i el deixem a foc lent fins que es redueixi.
Una vegada ben fregit, disposem el tomàquet sobre la base de la pizza. Hi posem l'escalivada tallada a trossets, una bona capa de mozzarella i l'orenga fresca.
Enfornem la pizza uns deu minuts aproximadament, fins que veiem que el formatge sigui ros i la base també.
I ja ho tindríem, una pizza bona i sana :)
Ingredients per a 1 pizza:
- 1 base de pizza fresca (nosaltres la vam comprar a França)
- 1 pot de tomàquet al natural
- pebrot i albergínia escalivats
- mozzarella ratllada
- oli d'oliva verge extra
- orenga Gourmet Garden
Elaboració:
Primer de tot posem el forn a escalfar perquè assoleixi una bona temperatura i així la massa quedi ben cruixent, enlloc de tiragunyosa :)
Paral-lelament posem el tomàquet en una paella amb un rajolí d'oli d'oliva verge extra i el deixem a foc lent fins que es redueixi.
Una vegada ben fregit, disposem el tomàquet sobre la base de la pizza. Hi posem l'escalivada tallada a trossets, una bona capa de mozzarella i l'orenga fresca.
Enfornem la pizza uns deu minuts aproximadament, fins que veiem que el formatge sigui ros i la base també.
I ja ho tindríem, una pizza bona i sana :)
Molt bona, Lídia! Quan vaig a una pizzeria és la meva preferida, la d'escalivada. Petons!
ResponderEliminarOstras que buenísima pinta
ResponderEliminarMe llevo la receta
tiene que estar buenisima. petonets
ResponderEliminarTengo 6 sorteos activos, mañana acaba el de los zapatos de marca
http://losviajesysibaritismosdeauroraboreal.blogspot.com.es/p/sorteos-activos.html
Pero que buena pinta tiene dios mío!!! Yo soy muy de hacer pizzas caseras también, y es que no tienen nada que ver a lo que nos venden por ahí, ¿verdad? Qué hambre me ha entrado jejeje
ResponderEliminarBesos
Cita