19/12/13

Pizza d'escalivada

La meva sogra quan fa escalivada sempre pensa en mi i me'n dóna :) Sap que m'agrada molt i jo no n'acostumo a fer. Normalment la faig amb llesques de pa de pagès i formatge de cabra gratinat, però aquesta vegada l'hem posat a la pizza, així la meva parella també n'ha menjat i li ha agradat!

Ingredients per a 1 pizza:

  • 1 base de pizza fresca (nosaltres la vam comprar a França)
  • 1 pot de tomàquet al natural
  • pebrot i albergínia escalivats
  • mozzarella ratllada
  • oli d'oliva verge extra
  • orenga Gourmet Garden 

Elaboració:

Primer de tot posem el forn a escalfar perquè assoleixi una bona temperatura i així la massa quedi ben cruixent, enlloc de tiragunyosa :)
Paral-lelament posem el tomàquet en una paella amb un rajolí d'oli d'oliva verge extra i el deixem a foc lent fins que es redueixi.


Una vegada ben fregit, disposem el tomàquet sobre la base de la pizza. Hi posem l'escalivada tallada a trossets, una bona capa de mozzarella i l'orenga fresca.


Enfornem la pizza uns deu minuts aproximadament, fins que veiem que el formatge sigui ros i la base també.
I ja ho tindríem, una pizza bona i sana :)


4 comentarios:

  1. Molt bona, Lídia! Quan vaig a una pizzeria és la meva preferida, la d'escalivada. Petons!

    ResponderEliminar
  2. Ostras que buenísima pinta
    Me llevo la receta

    ResponderEliminar
  3. tiene que estar buenisima. petonets

    Tengo 6 sorteos activos, mañana acaba el de los zapatos de marca

    http://losviajesysibaritismosdeauroraboreal.blogspot.com.es/p/sorteos-activos.html

    ResponderEliminar
  4. Pero que buena pinta tiene dios mío!!! Yo soy muy de hacer pizzas caseras también, y es que no tienen nada que ver a lo que nos venden por ahí, ¿verdad? Qué hambre me ha entrado jejeje
    Besos
    Cita

    ResponderEliminar