23/12/13

Nou col·laborador: Cervesa Sevebrau


L'altre dia vaig tenir una alegria en forma daurada i no es tracta pas d'una joia, no... sinó d'una daurada d'un altre tipus. Es tracta del nou col·laborador Sevebrau, una empresa extremenya amb gairebé 10 anys d'experiència cervesera, des de 2004.
Sevebrau, situats a la comarca de la Serena, Extremadura, opten per l'el·laboració artesanal amb el cereal, llevat i el llúpol, deixant-ho fermentar però sense pasteurització, filtratge de cap tipus ni conservants ni colorants.
En aquesta ocasió, vam tenir la oportunitat de provar dues varietats de la seva cervesa:
  • Sevebrau "Gusti" Export Lager, una daurada 
  • Sevebrau "Castua Pale Ale", la seva daurada torrada
Amb la primera, Sevebrau "Gusti", trobarem un gust de daurada força pronunciat i més fort del que podem estar acostumats al que seria una daurada corrent. El 5'7% d'acohol que té li dóna aquesta fortor més pronunciada, tot i que no carrega gens i no notarem un toc d'amargor gaire més fort del normal.


Servida ben fresca segurament farà les delícies d'aquells a qui els agrada les cerveses amb un cert caràcter que fugen de les daurades fluixes i suaus que podem trobar al mercat.

Amb la "Castua Pale Ale" trobarem aquell sabor fort que li dóna la torrefacció. Deixa un regust més amarg al final del tast, tot i que no ens hem de deixar enganyar pel seu gust, ja que el seu percentatge d'alcohol és més baix que la "Gusti", essent només d'un 5%

A continuació us deixo un petit vídeo on podrem veure'n les seves instal·lacions i una mirada als seus mètodes d'el·laboració:

1 comentario:

  1. te bona pinta, no la conec, ara si, petons

    http://losviajesysibaritismosdeauroraboreal.blogspot.com.es/

    ResponderEliminar