La pasta, aquest plat que tan ens agrada i ens dóna joc a la cuina. Combinable amb molts ingredients i que la podem presentar de mil maneres.
En aquesta ocasió hem fet uns espaguetis amb salsa de tomàquet verd fregit. Aquest salsa es pot fer fregint tomàquet verd barrejat amb un xic d'oli, sal, coriandre i vinagre o podem agafar un pot de tomàquet ja fet com el que ens van enviar de la Despensa Mexicana.
Ingredients per a 2 persones:
Elaboració:
Posem l'aigua a bullir en una olla. Quan arrenqui el bull hi tirem un polsim de sal i els espaguetis frescos.
Deixem coure uns 8 minuts que és el temps que ens indica el fabricant.
Paral-lelament evoquem la salsa de tomàquet verd en una paella amb un rajolí d'oli d'oliva verge extra i deixem que es redueixi.
Una vegada bullits, els colem i els barregem amb la salsa de tomàquet. Hi posem pebre i emplatem.
Tirem una bona capa de formatge emmental i posem al microones a gratinar fins que es desfaci tot el formatge.
Nosaltres hem optat pel formatge emmental perquè hi dóna un gust dolç que ens agrada i combina bé amb aquesta salsa, tot i que s'hi pot posar mozzarella o qualssevol altre formatge que es fongui bé.
En aquesta ocasió hem fet uns espaguetis amb salsa de tomàquet verd fregit. Aquest salsa es pot fer fregint tomàquet verd barrejat amb un xic d'oli, sal, coriandre i vinagre o podem agafar un pot de tomàquet ja fet com el que ens van enviar de la Despensa Mexicana.
Ingredients per a 2 persones:
- 250 grams d'espaguetis frescos italians
- 1 pot de tomàquet verd de la despensa mexicana
- un raig d'oli d'oliva verge extra
- un polsim de sal
- pebre
- formatge emmental ratllat
Elaboració:
Posem l'aigua a bullir en una olla. Quan arrenqui el bull hi tirem un polsim de sal i els espaguetis frescos.
Deixem coure uns 8 minuts que és el temps que ens indica el fabricant.
Paral-lelament evoquem la salsa de tomàquet verd en una paella amb un rajolí d'oli d'oliva verge extra i deixem que es redueixi.
Una vegada bullits, els colem i els barregem amb la salsa de tomàquet. Hi posem pebre i emplatem.
Tirem una bona capa de formatge emmental i posem al microones a gratinar fins que es desfaci tot el formatge.
Nosaltres hem optat pel formatge emmental perquè hi dóna un gust dolç que ens agrada i combina bé amb aquesta salsa, tot i que s'hi pot posar mozzarella o qualssevol altre formatge que es fongui bé.
No hay comentarios:
Publicar un comentario