![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjced1qdAujIompBygBlbq97dSiszDLlURjsrVRlfeLb_sj-nh2Kuis0qy7ESYLCyuYQrZ1Ba6xGAo7obtVPjLZ6lYOVnDOOB4q06dQFXjulKXOBLh3vy5gC4hQilpXu-PTpSAHZF4zIf0/s200/IMG_20131214_205550.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgKGbaoJwROXr744jgrHU_tsJBN8c0aYQpKkhHf1NvmDGKTk9ZOflLTRc-eicXRV3T_7Z1qf_mbiAfrrq8PWPXqHeU7km0hf8tg-YcXvvIPMY5WQrQV3QcIC3CHD-mFGTSsfQQBWvA0wQ0/s320/IMG_20131214_205643.jpg)
A partir d'aquell dia, tot sovint ens en fem algun a casa. Primer fem una bona xocolata desfeta, que n'he provat una que es desfà al microones que és deliciosa. Fàcil, ràpida de fer, còmode i bonissima :) Es pot demanar més?
Després hi posem nata muntada en aquest cas n'hi vam posar d'esprai d'una marca molt bona que vam dur de França i que aquí no es troba :( I finalment fideus de xocolata que hi queden molt bé i a més barrejats amb la nata queden molt bons també!
I aquí ho teniu, de la xocolata desfeta muntem un suís ;)
No hay comentarios:
Publicar un comentario