Anem a veure una recepta de risotto de formatge de cabra però fet de manera ràpid i fàcil.
Ingredients per a 2 persones:
Elaboració:
Posem l'arrós en una olleta amb un raig d'oli d'oliva.
Paral-lelament desfem la pastilla del brou en mig litre d'aigua.
Hi afegim el brou a l'arrós mentre anem remenant per tal que no s'enganxi. Una vegada l'arrós hagi absorbit gairebé tot el brou el hi afegim el formatge de cabra a trossets i remenem fins que es desfaci. Provem que l'arrós estigui ben cuit i apaguem el foc. I ja podem emplatar.
Per a presentar el plat nosaltres hem optat per l'empresa Tast i mireu quina bona presentació:
Ingredients per a 2 persones:
- 200 g. d'arrós extra
- 1 pastilla de brou de verdures
- 100 g. de rulo de formatge de cabra
- sal
- pebre
- oli d'oliva verge extra
Elaboració:
Posem l'arrós en una olleta amb un raig d'oli d'oliva.
Paral-lelament desfem la pastilla del brou en mig litre d'aigua.
Hi afegim el brou a l'arrós mentre anem remenant per tal que no s'enganxi. Una vegada l'arrós hagi absorbit gairebé tot el brou el hi afegim el formatge de cabra a trossets i remenem fins que es desfaci. Provem que l'arrós estigui ben cuit i apaguem el foc. I ja podem emplatar.
Per a presentar el plat nosaltres hem optat per l'empresa Tast i mireu quina bona presentació:
No hay comentarios:
Publicar un comentario