12/12/13

Risotto de formatge de cabra

Anem a veure una recepta de risotto de formatge de cabra però fet de manera ràpid i fàcil.

Ingredients per a 2 persones:

  • 200 g. d'arrós extra
  • 1 pastilla de brou de verdures
  • 100 g. de rulo de formatge de cabra
  • sal
  • pebre
  • oli d'oliva verge extra

Elaboració:

Posem l'arrós en una olleta amb un raig d'oli d'oliva.
Paral-lelament desfem la pastilla del brou en mig litre d'aigua.
Hi afegim el brou a l'arrós mentre anem remenant per tal que no s'enganxi. Una vegada l'arrós hagi absorbit gairebé tot el brou el hi afegim el formatge de cabra a trossets i remenem fins que es desfaci. Provem que l'arrós estigui ben cuit i apaguem el foc. I ja podem emplatar.

Per a presentar el plat nosaltres hem optat per l'empresa Tast i mireu quina bona presentació:




No hay comentarios:

Publicar un comentario