Quan fem escalivada ens pot servir per acompanyar un tall de carn o peix. Com un primer plat, per posar al cim d'una pizza o fer per unes torrades, com en aquest cas.
Ingredients:
- Llesques de pa rodó de pagès
- Escalivada
- Formatge de cabra
- Orenga
- Tomàquet de sucar
Elaboració:
Torrem les llesques de pa.
Les suquem amb tomàquet.
Hi disposem l'escalivada tallada a bocins.
Posem el formatge de cabra esmicolat repartint-lo bé pel cim.
Hi espolsem un xic d'orenga i ho posem al microones per tal que es fongui el formatge i quedi l'escalivada calenta.
És un plat deliciós!
Ingredients:
- Llesques de pa rodó de pagès
- Escalivada
- Formatge de cabra
- Orenga
- Tomàquet de sucar
Elaboració:
Torrem les llesques de pa.
Les suquem amb tomàquet.
Hi disposem l'escalivada tallada a bocins.
Posem el formatge de cabra esmicolat repartint-lo bé pel cim.
Hi espolsem un xic d'orenga i ho posem al microones per tal que es fongui el formatge i quedi l'escalivada calenta.
És un plat deliciós!
Jo faig molt aquestes torrades, de fet les tinc pubicades. Has provat a posar un rajoli de mel per sobre? bonissimes!!!!
ResponderEliminarPetons