19/8/13

Un bon japonès a Madrid

La cuina japonesa abans era més desconeguda i ara, en canvi, sembla que en mica en mica s'obre camí.
Qui no ha sentit a parlar mai del sushi? O qui no ha menjat encara un tataki de tonyina?
Aquests i altres plats ja s'han introduït a algunes cartes de la nostra gastronomia. No obstant si vols provar de ple la bona cuina japonesa us recomano un restaurant de Madrid, el Fuku.


Allà hi trobarem el mestre japonès Osanay San, amb més de trenta anys d'experiència, ha aportat un nou estil a la tècnica tradicional.

En aquest japonès hi trobarem la tan apreciada carn de Wagyu, una raça bovina originària de la regió de Kobe (Japó). La seva carn destaca per la seva sucositat, tendresa i sabor, gràcies al seu marbrejat de la carn, és a dir, el bon repartiment del greix infiltrat a la carn de forma natural. Una menja apte per a gurmets.


De la seva carta podríem destacar l'Steak tàrtar de Waguy, una forma diferent de menjar aquesta exquisida vedella. Així com també valdria la pena provar alguns dels seus sushis, com el de toro o vieira.

També disposen de menú de migdia i de tot una sèrie de plats que fan les delícies de qualssevol.

I ja per acabar comentar-vos que a cada recepta fa servir ingredients de temporada per tal de donar a cada plat un nou estil, a part d'aprofitar tots els beneficis que obtens de l'aliment quan està en plena temporada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario