17/8/13

Marisc per ara a l'estiu

Aquesta època de l'any és la que ve més de gust una bona mariscada. Si esteu per Madrid no us penseu que perquè no tinguin mar no podeu degustar peix i marisc de la costa. Al Barri de Salamanca, concretament a la Marisqueria El Cantábrico, trobareu una bona plantilla dedicada a l'art del marisc i la cervesa.

Aquesta marisqueria fundada l'any 1948 continua sent avui dia una de les millors tavernes per menjar marisc. Cada dia disposen de peix fresc per a la fidel clientela que els visita. I com a reconeixement al seu gran treball ha guanyat diversos premis a la qualitat i a la seva llarga trajectòria com a promotor de peix gallec a Madrid.

Però no tan sols podeu optar pel peix o marisc, sinó que també ofereix llom ibèric, formatge, xoriç ibèric i una extensa carta de vins, sobretot vins blancs, que tan bé van per acompanyar el marisc.

A més, a part de fer un bon àpat, si visiteu aquesta marisqueria podreu apreciar el seu local que encara mostra el vestigi del temps a les seves aixetes platejades de cervesa així com les seves blaves rajoles. Sembla que el temps no hagi passat, des que el seu fundador decidí obrir aquest local anomenat com "El Cantábrico" en honor a la seva dona, nascuda a Santander.

Així doncs ja sabeu si aneu per Madrid feu-hi una visita, segur que en quedareu contents!


No hay comentarios:

Publicar un comentario