15/8/13

Magdalenes de coco lleugeres

Per variar una mica de la coca, hem decidit elaborar unes magdalenes. Aprofitant que teniem aquests motlles de silicona de colors tan vistosos i pràctics ens hem arriscat, però ha valgut la pena :)


Ingredients per a 14 magdalenes:

- 1 iogurt natural
- 2 ous de gallina
- 3 vasos de farina amb llevat incorporat
- 2 vasos d'edulcorant apte pel forn
- mig vas d'oliva d'oliva verge extra
- mig vas de llet
- dues cullerades de coco ratllat
- 2 sobres de soda
- sucre per decorar el cim

Elaboració:

Posem els ous, el iogurt, l'oli, la llet, el coco i l'edulcorant en un bol i batem tot.
Afegim la farina a poc a poc i els sobres de soda i anem remenant bé amb el turmix.
Batem fins que quedi tot ben fi i intentem que la mescla agafi aire, perquè després ens pugi més al forn.


Evoquem la massa als motlles sense emplenar-los a tope, ja que després pugen i podria vessar-se la massa.


Espolsem un xic de sucre al cim de cada magdalena i les enfornem uns vint minuts aproximadament.


Queden esponjoses i bonissimes!




1 comentario:

  1. Quina bona pinta tenen!!! No es va enfonsar el coco a la base de la magdalena? Es que no hi ha manera que al fer coses amb coco no s´em vagi al fons.
    Petons

    ResponderEliminar