16/8/13

Premis Blogs Catalunya 2013

Hola!
aquest any em presento als premis de Blogs Catalunya 2013 i aquest post no és per mostrar-vos cap recepta, sinó per demanar la vostra col·laboració per votar-me! ;)
Si no us fa res i disposeu de 5 minutets i us agrada el meu blog, us agraïria moltíssim que entréssiu a la web del concurs de blogs i em votéssiu.
Com que primer t'has de registrar abans de poder emetre el vot, us deixo una mini guia dels passos que haurieu de seguir per votar-me.
Des d'ara mateix i independentment que em voteu o no, moltíssimes gràcies per seguir-me, mirar el meu blog i tenir la paciència de seguir-me!! :)

El passos a seguir serien:

1. Per votar s'ha de ser membre registrat, per tant, en primer lloc haurieu d'entrar a la seva web:
 - http://www.stic.cat
i premeu sobre el botó 'Registre'. Si us fa mandra emplenar els camps de registre i teniu twitter o facebook, també podeu entrar-hi fent ús de qualsevol de les dues comptes :)

2. Si heu optat pel registre normal, només heu d'emplenar els camps que tinguin un asterisc i al final apretar el botó de 'Registrar'. Després heu de comprovar al vostre correu un mail que us enviaran i clicar a l'enllaç per tal de verificar la vostra compta.

3. Un cop dins la web i us hagueu identificat, heu de buscar l'apartat:
 - Votació Premis Blogs 2013

4. Heu de sel·leccionar la categoria: cuina, gastronomia i enologia i fer click a Votar ara!


5. De tot el llistat de blogs, buscar i sel·leccionar el meu, http://vadeteca.blogspot.com

6. Llavors cliqueu al botó de 'Votar'

7. I ja només queda apretar el botó de confirmació de vot :)


Doncs res, això seria tot!! Moltes gràcies per haver perdut un temps en seguir els diferents passos i fins la propera!! :)

No hay comentarios:

Publicar un comentario