
Ingredients per a 2 persones:
- 500 ml de llet
- 90 grams de xocolata a la tassa Torras
- melindros Coral
Elaboració:
Posem la llet a bullir en un cassó i hi afegim els grams de cacau. Ho posem a escalfar mentre anem remenant. Quan arrenqui el bull, abaixem el foc i deixem alguns minuts més per tal que espesseeixi. Apaguem el foc, deixem reposar i servim la xocolata en tasses.
Servim la xocolata acompanyada de melindros.
Suquem els deliciosos melindros a l'exquisida xocolata i anem notant un plaer per tots els sentits. I és que una bona tassa de xocolata reconforta l'ànima i l'esperit i si es fa ben acompanyada, encara millor ;)
Ei!! Que no falti! Aquest diumenge en vam fer! Saps com m'agrada més? Amb tires de pa torrat de pagès per a sucar-hi sense parar... he he. Que bona! Anti fred total! Petons
ResponderEliminarm'encanta la xocolata amb melindros!! i si té una mica de nata muntada, tipus suís, ja ni t'explico! ja que ho fem, ho fem bé no?! jaja petons
ResponderEliminar