De truites s'en poden fer de molts tipus, permet posar-hi un ampli ventall d'ingredients, tant vegetals, com carns, peixos, llegums, entre altres.
Nosaltres avui en fem una de porros.
Ingredients per a una truita:
2 ous de gallina
6 porros mitjanets de la Huerta de AnaMary
oli d'oliva verge extra
sal i pebre
Elaboració:
Agafem els porros i hi tallem la part del final, només ens quedem amb la part blanca, ben tendra.
Els rentem ben nets i els tallem a rodelles molt fines.
Paral-lelament agafem una paella i hi tirem un bon raig d'oli d'oliva i la posem a escalfar.
Quan l'oli estigui ben calent hi fregim els porros.
Per altra costat, batem els ous amb un polsim de sal i quan tinguem els porros ben rossets hi evoquem els ous batuts. Deixem que es qualli la truita, la girem i quan estigui rossa apaguem el foc.
Bon profit!
Nosaltres avui en fem una de porros.
Ingredients per a una truita:
2 ous de gallina
6 porros mitjanets de la Huerta de AnaMary
oli d'oliva verge extra
sal i pebre
Elaboració:
Agafem els porros i hi tallem la part del final, només ens quedem amb la part blanca, ben tendra.
Els rentem ben nets i els tallem a rodelles molt fines.
Paral-lelament agafem una paella i hi tirem un bon raig d'oli d'oliva i la posem a escalfar.
Quan l'oli estigui ben calent hi fregim els porros.
Per altra costat, batem els ous amb un polsim de sal i quan tinguem els porros ben rossets hi evoquem els ous batuts. Deixem que es qualli la truita, la girem i quan estigui rossa apaguem el foc.
Bon profit!