15/4/14

El bacallà de Can Tenlí

Si t'agrada el bacallà has d'anar a un restaurant on aquest peix és el plat protagonista de molts dels seus plats. L'especialitat de la casa és el bacallà Can Tenlí, un bacallà servit en una safata de ceràmica i cuinat amb salsa de tomàquet totalment artesana i acompanyat d'unes patates que són una delícia, val la pena tastar-lo!


Anem a veure els plats que vam tastar:

De primer vam fer uns canelons de bacallà, servits en una casoleta de ceràmica, tres canelons ben farcits de bacallà ia companyats de la seva salsa de tomàquet i gratinats amb formatge. Uns canelons totalment diferents i innovadors.

   
També vam provar unes croquetes de 100% bacallà, l'arrebossat molt ben fet i ben plenes, en aquest restaurant no escatimen gens el bacallà. Acompanyades d'amanida verda.


El segon plat, que és el plat estrella de la casa, és el bacallà. Dos talls de llom de bacallà molt generosos, amb la seva salseta de tomàquet i les patates que tallades a la panadera però més fines de gruix el converteixen en un senyor plat.


De postres vam fer mató amb una melmelada deliciosa i artesana i un pastís de crema i fruita casolà, una pasta de full molt ben treballada i una crema fina decorada amb fruita del temps; kiwi, plàtan i maduixa.


Per acabar el fantàstic àpat un tallat amb una boleta de bombó d'acompanyament.


Cal dir que el servei és molt atent i amable en tot moment, un restaurant casolà i familiar, d'aquells que t'hi sents a gust.

No hay comentarios:

Publicar un comentario