15/4/14

Nou col-laborador al blog: La Huerta de Ana Mary

La Huerta de Ana Mary  ha decidit col-laborar al nostre blog.
Són una botiga on-line que venen únicament i exclusivament els magnífics productes de l'horta de Fresno de la Vega, aquest poble, anomenat l'Horta del Nord, o el poble dels pebrots, està situat a la riba esquerra del riu Esla a la zona sud de la província de Lleó. Posseeix una vega molt fèrtil, i conseqüència d'això és el cultiu de tot tipus de verdures i hortalisses des de temps immemorials.

En la producció de les seves hortalisses es combinen l'experiència adquirida a través dels segles amb tècniques modernes que garanteixen un cultiu sostenible amb el medi ambient . Viuen del camp i són els més interessats en conservar-lo.
La combinació d'aquests factors, fan que gaudim a casa de la frescor i qualitat dels seus magnífics productes. I com ho poden garantir? Fins que no es realitza una comanda no es recull la verdura i tampoc hi ha emmagatzematge en cambres frigorífiques, les hortalisses arriben directament del camp a casa, en un termini màxim de 48 hores.


 
   
I així és com ens han arribat  a noslatres algunes de les seves verdures; col, enciams, patates, porros, cebes, alls i un pot de pebrots vermells cuits és elq ue podrem degustar i fer servir per preprara algunes receptes. De moment començem amb una amanida verda, què us sembla?


Ingredients:

enciam de la Huerta de Ana Mary
ceba de la Huerta de Ana Mary
tomàquet cherry
carrota de la pagesa (que ara ja en té de seves!)
oli d'oliva verge extra
vinagre balsàmic de Mòdena
sal i pebre


Elaboració:

Rentem bé l'enciam i el tallem petit. 
Pelem la ceba i la fem a rodelles fines.
Rentem els tomàquets cherry i els partim en dos.
Amanim bé amb l'oli, el vinagre, sal i pebre i ja ho tíndriem!

Una amanida que combina bé amb tot i es pot menjar per acompanyar qualssevol plat o ens pot servir de base per a posar altres ingredients (formatge, salmó, tonyina, advocat, gambes, ou dur, entre altres)  i fer-la més complerta, servint com a plat únic 

 

1 comentario:

  1. Que pinta mas rica!! Besos

    Sorteo en mi blog un precioso lote de papeleria asiatica :)
    damemilideas.blogspot.com

    ResponderEliminar