Aquesta setmana passada hem fet ple d'instagrams. N'hem tingut un cada dia, de divendres a dilluns de Pasqua.
Començant pel de la Bisbal, amb un bon esmorzar a base de pa amb tomàquet i safates plenes d'embotit variat.
Un pa excel-lent de crosta cruixent i molla ullada, perfecte.
Combinat amb un embotit de primera, sobretot ressaltant la varietat de formatges; de cabra, d'ovella, mescla, bonissims tots ells.
Tampoc hi faltaven botifarres de tot tipus: de fetge, negre, negre amb llengua, així com pernil dolç i llonganissa ben bona.
Per beure, sucs de taronja i pinya i cafè amb llet. L'esmorzar el vam fer en els jardins d'una casa d'indians, Torre Maria, amb un sol esplèndid.
Plens de forces per fer ruta pel poble, famós pels seus bisbalencs, les seves galetes i els russos.
També vam poder visitar, a part de la fira de la ceràmica, els seus forns, impressionants. La Bisbal és coneguda arreu per la seva ceràmica.
I finalment vam acabar fet una copa de cava a Castell Bisbal, un hotel molt luxós que hi ha, des d'on veus unes vistes magnífiques.
Començant pel de la Bisbal, amb un bon esmorzar a base de pa amb tomàquet i safates plenes d'embotit variat.
Un pa excel-lent de crosta cruixent i molla ullada, perfecte.
Combinat amb un embotit de primera, sobretot ressaltant la varietat de formatges; de cabra, d'ovella, mescla, bonissims tots ells.
Tampoc hi faltaven botifarres de tot tipus: de fetge, negre, negre amb llengua, així com pernil dolç i llonganissa ben bona.
Per beure, sucs de taronja i pinya i cafè amb llet. L'esmorzar el vam fer en els jardins d'una casa d'indians, Torre Maria, amb un sol esplèndid.
Plens de forces per fer ruta pel poble, famós pels seus bisbalencs, les seves galetes i els russos.
També vam poder visitar, a part de la fira de la ceràmica, els seus forns, impressionants. La Bisbal és coneguda arreu per la seva ceràmica.
I finalment vam acabar fet una copa de cava a Castell Bisbal, un hotel molt luxós que hi ha, des d'on veus unes vistes magnífiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario