19/9/13

Em mencionen!!

Aquest post és per anunciar que el blog Bocados divinos em va fer una menció. Us deixo l'enllaç de la seva entrada, on després de la recepta del gelat d'oreo i formatge, que tanta bona pinta fa, nomena el meu blog i fins i tot hi surt la recepta de les patates farcides :)

http://www.bocadosdivinos.com/2013/08/helado-queso-crema-y-oreo.html

Quina il-lusió, m'agraden aquestes coses...


17/9/13

Repetim gelat a la Recuiteria!

Realment ens va agradar molt el gelat de recuit, així que el vam repetir, a més així vas emplenant la targeta per obtenir-ne un de regal :)

A la Recuiteria pots trobar recuit d'ovella i iogurt de vaca fets amb llet ecològica. El seu ramat s'alimenta de cereals i pastures de l'Empordà.
Tant els recuits com els iogurts que tenen són aptes per celíacs. I cal dir que sense els toppings són una meravella i és com pots notar més  tot el seu bon sabor.

El seus productes són sans i altament saludables, pel seu baix contingut en greixos, una altra cosa són els toppings que hi afegim :)

Tot i que disposen d'una gran selecció de fruita fresca tallada per a tots aquells qui vulguin ser completament sans i igual de bons.

Nosaltres vam fer un gelat de recuit d'ovella amb molts de toppings: nutella de base i al cim, nous, ametlles garrapinyades, un maltesers, conguitos de xocolata blanca i negra, cacaus garrapinyats, smarties petits, ametlla molta caramelitzada i una galeta de cada tipus: mini-oreo, mini-príncep i mini-cookie. I per rematar un pal de Mikado, un gelat boníssim!!!!!!!

Cal dir també que la relació qualitat-preu és bonissima!


16/9/13

Nou Col-laborador al blog: Liberty Test

Liberty Test ha decidit col-laborar al nostre blog. A la seva pàgina web podem trobar testos d'embaràs i d'ovulació a uns preus molt assequibles. Molt més del que et costaria en una farmàcia i sobretot si és el cas que has de fer-te'n varis per saber ben bé el període en el qual estàs ovulant.

Ells t'ofereixen:


Test d'embaràs Ultrasensible:

Quan l'òvul fecundat s'implanta a l'úter, comença a segregar l'HCG (hormona gonadotropina coriònica) Aquesta hormona només està present en l'organisme en cas d'embaràs. Els Testos d'Embaràs ultrasensibles, són capaços de detectar l'hormona a uns nivells molt baixos. Tan sols 10mlU/mL d'hormona en l'orina, són necessaris per a reflexar un resultat positiu. Aquesta quantitat, pot estar present tan sols dos dies després de la implantació de l'embrió a l'úter, que es dóna entre el 5è i 8è dia després de l'ovulació. En la majoria dels casos i depenent del nivell d'hormona segregat per cada dona, amb un Test d'Embaràs Ultrasensible com els de LibertyTest, es pot saber fins i tot una setmana abans del dia en què esperem la nostra menstruació, que estem embarassades.
 
Qual
sevol línia a la zona de test, dóna un resultat positiu. La intensitat de la mateixa només depèn del temps de gestació. És aconsellable repetir el Test d'Embaràs per confirmar que la implantació de l'embrió segueix el seu curs ja que l'hormona HCG, es duplica cada 48 hores. Un cop confirmada la presència de HCG en l'orina, LibertyTest et recomana acudir a la teva ginecòleg per a un seguiment controlat de la teva Embaràs.


Test d'ovulació:

Els tests d'ovulació tenen una sensibilitat de 20mlU/mL. No s'aconsella utilitzar tests amb més sensibilitat ja que poden crear confusió al donar positiu durant més d'un dia. El pic de pujada d'Hormona LH (hormona luteïnitzant) és el que prediu l'ovulació, que passarà entre 24 i 48 hores després d'un test positiu. Els tests són dels Laboratoris Core, totalment fiables i còmodes d'usar i la seva fiabilitat supera el 99%. Els tests de LibertyTest no presenten línia d'evaporació en un 99,89% dels casos.
 
El seu preu és de:

 
* 20 test d'embaràs ultrasensibles test 17 ​​€
* 20 test d'ovulació, 17 €

 
I la seva pàgina web i botiga online és:

 http://www.libertytest.es
 
GRÀCIES A LIBERTYTEST.ES!!!!!!!!!!!!

L'esmorzar d'Insta Roses

Aquest dissabte ha tocat l'Insta Roses!

Un esmorzar a la Ciutadella, gaudint del solet de setembre que hi tocava.

Dues taules ben plenes de safates de salat: panets de pernil dolç i altres de formatge, sense sucar, llàstima, però un pa deliciós. Cruixent, una textura excel-lent. I el farciment bo també, formatge tendre i pernil dolç molt correcte.


Les safates de dolç, bonissimes:

- De croissants normals: un dels millors que he provat. Unes capes ben elaborades d'una excel-lent pasta de full totalment artesana. Flonjos, amb la seva justa mantega, una delícia.

- Unes ensaïmades farcides d'una excel-lent i fina crema. Una crema casolana amb un gust de llimona molt bo. Res d'aquelles grogues cremes fetes amb ajuda d'algun ingredient que no hi cal ;)

- Napolitanes farcides de crema: quan les menjaves tenien totes les capes ben diferenciades de pasta fullada. Delicisioses i farcides amb la aquesta crema de tan bona qualitat.

- Coca com de iogurt: era bona. Tenia un toc allimonat i més amassada que l'espongositat que esperava.

I tot plegat regat amb sucs de qualitat molt ben servits pel catering de l'hotel-Spa Terraza, que va cedir tres cambrers que anàven servint els diferents sucs, de poma, taronja o pinya, així com els cafès amb llet.

Un luxe d'esmorzar en un entorn molt bonic!


I després comença la ruta per la Cuitadella i amb el trenet, que és molt divertit i vam veure uns paisatges fantàstics. Sort que el dia ens va acompanyar també!

Una col-laboradora diferent

Avui us mostro una col-laboradora que fa uns complements súper xulis i divertits. A vegades portem algun jersei que necessita un toc diferent, doncs si passeu pel seu blog segur que trobareu alguna coseta que li dóna la originalitat que necessita. Qualssevol penjoll dels que té ja li confereix una frescor al teu look.

Qualssevol coseta de les que fa són personalitzables i totalment artesanals. Només heu de visitar el seu blog, segur que us enamoreu de la seva col-lecció.

A mi m'ha fet arribar uns clips amb una nina que m'encanten:



Gràcies Laura!!

Fira de l'horta i la poma de relleno a Vilabertran


Cada any es fa una fira de l'horta i la poma de relleno a aquest poble proper a Figueres, ens separa l'Aigueta i ja hi som :)
Parades d'artesania i d'alimentació omplen les places i carrers d'aquest poble tan ben decorat amb productes de l'horta.

També s'hi fan exposicions al centre cívic, interessanta algunes d'elles, com la de les samarretes del Barça d'enguany o la bonica col-lecció de sabates petites que hi havia exposada.

I gaudint de la fira i els seus productes, podríem destacar les famoses pomes de relleno. Elaborades per dones del poble amb paciència i el seu saber fer. Unes pomes ben elaborades que fan el goig de tot aquell que les compra.

Enguany ha estat la 12ª edició, i com a convidat especial ha vingut en Pere Tàpies. Posteriorment vam poder veure l'elaboració del most amb una degustació, aquí us deixo algunes fotos:










Aquest most era deliciós, un suc de raïm dolç i bo, i fresquet, entrava tan bé!

Arrós tres delícies

Avui un arrós tres delícies a la meva manera. Com que ja no fa aquella calor d'estiu però tampoc ens pelem de fred, avui hem fet un arrós com fred però passat per la paella.

Ingredients per a 4 persones:

8 grapats d'arrós (la mesura que fa servir la meva mare, jeje)
1 tassa de pèsols
1 truita de 2 ous de gallina
1 tall de pernil dolç de mig centímetre de gruix
oli d'oliva verge extra

Elaboració:

Posem a bullir l'arrós tal com indica el fabricant.
Una vegada bullit, el colem i el passem sota l'aixeta perquè quedi solt.
Per altra costat, anem tallant el pernil dolç a taquets petits i batem 2 ous per fer una truita.
Tallem també la truita a taquets petits i barregem amb l'arrós i el pernil dolç.
Agafem una paella i hi posem tota la barreja anterior, afegint els pèsols amb un rajolí d'oli d'oliva, per tal que no s'enganxi. Fregim l'arrós fins que els pèsols estiguin cuits. I ja ho tindríem!


13/9/13

Participo a l'amic invisible 2013

Aquest any participo a l'AIG 2013, us deixo l'enllaç per si us voleu apuntar-hi: http://www.decogalletas.com/AIG-2013-amigo-invisible-gastronomico

El logo d'aquest any l'han creat l'organitzadora Jessi, Patricia i Cristina, les qual tenen uns blogs molt interessants: http://www.fromsweetland.com/       http://www.sweetemy.es/

Així que ja sabeu, animeu-vos a participar-hi!