Ingredients per a 2 persones:
Elaboració:
Posem la pasta a bullir en una olla amb aigua. Quan arrenqui el bull hi tirem un polsim de sal. Deixem que bulli els minuts que indica el fabricant, tenint en compte que quedi al dente.
Per altra banda fregim en una paella el gra d'all picat, hi afegim les nous triturades i deixem que es dori.
Afegim una mica d'aigua de la pasta que s'està bullint, hi afegim sal, pebre i l'alfàbrega fresca.
Una vegada la pasta bullida, la colem, hi afegim oli d'oliva verge extra, la mescla anterior i la barregem amb els ous de llissa ratllades i ja ho tindríem a punt!
Amb aquesta recepta participo al concurs del blog "Con las zarpas en la masa" , patrocinat per Homenaje a la cocina y Blume.
- 250 g. d'espaguetis
- 40 g. de nous de Califòrnia triturades
- 1 gra d'all
- 50 g. d'ous de llissa ratllades
- Alfàbrega fresca Gourmet Garden
- Oli d'oliva, sal i pebre
Elaboració:
Posem la pasta a bullir en una olla amb aigua. Quan arrenqui el bull hi tirem un polsim de sal. Deixem que bulli els minuts que indica el fabricant, tenint en compte que quedi al dente.
Per altra banda fregim en una paella el gra d'all picat, hi afegim les nous triturades i deixem que es dori.
Afegim una mica d'aigua de la pasta que s'està bullint, hi afegim sal, pebre i l'alfàbrega fresca.
Una vegada la pasta bullida, la colem, hi afegim oli d'oliva verge extra, la mescla anterior i la barregem amb els ous de llissa ratllades i ja ho tindríem a punt!