25/8/12

Amanida amb un amaniment de mostassa...

Avui farem una amanida diferent! I això perquè? doncs perquè l'empresa "La Chinata" ens va enviar ara ja fa uns dies alguns dels seus meravellosos productes gourmet. Un d'ells era una salsa de mostassa i mel que vam fer servir per amanir la nostra amanida.


Ingredients:

- Enciam meravella
- Carrota
- Rabanets
- cogombre
- Tomàquet del pebrot
- Amaniment de mel i mostassa "La Chinata" 


- Daus de formatge curat
- Tires fines de pernil dolç

Elaboració:

- Tallem tot l'enciam, una vegada ben net, a tires fines.
- Pelem la carrota i la fem a rodelles i el mateix fem amb el cogombre
- Rentem bé els rabanets i els partim en quatre parts.
- Rentem i pelem el tomàquet del pebrot i el tallem.
- Una vegada tenim tots els vegetals tallats, els emplatem i hi posem l'amaniment especial de mel i mostassa. Ho barregem bé i finalment hi afegim daus de formatge i tires fines de pernil dolç.


Moixama de tonyina

Un sopar d'estiu, un bon sopar amb torrades de pa de pagès amb moixama de tonyina.
Fa uns dies l'empresa "Garre Sañazones y ahumados" ens va enviar alguns dels seus productes, així que ara hem decidit a provar la moixama de tonyina, que és una delícia.


Ingredients:

- 2 llesques de pa rodó de mig kilo
- unes llesques de moixama de tonyina
- oli d'oliva verge extra
- tomàquet de branca
- unes fulles de julivert
- sal i pebre

Elaboració:

- Tallem la moixama a tires fines. Paral.lelament barregem un xic d'oli, tomàquet ratllat, sal i pebre en un plat.


- Fem unes torrades amb el pa rodó i hi posem les tires de moixama i a sobre la mescla feta anteriorment. I ja ho tindríem!

Un plat exquisit per a una nit d'estiu!


Esmorzar al Palau lo Mirador

Ja sé que vaig una mica tard, però ara completant l'àlbum de casament que ens va regalar la meva cosina, vaig recopilar fotos i aquestes de l'esmorzar no les vaig posar al blog.Entre la lluna de mel i tot plegat ho havia anat deixant. Doncs res aquí us deixo amb unes quantes fotos de l'esmorzar de l'endemà del nostre gran dia :)

L'esmorzar va estar molt bé, hi havia un petit bufet però molt complert amb una taula amb d'embotits variats: llonganissa, pernil dolç i salat, entre altres.


 També hi havia com unes quatre varietats de formatges, molt bons tots. Per combinar l'embotit uns panets de cereals bonissims i llesques de pa rodó normal o integral, molt encertat també. El pa sucat amb un bon oli, que aquest no estava gens malament, tomàquet i sal estava deliciós. Al bufet tampoc hi faltaven tot tipus de caixetes petites de cereals, iogurts, tot tipus de melmelades individuals i sobrets de cola-cao.


Els croissants de mantega eren una delícia, i les napolitanes petites de xocolata també, tot i que no tant com el croissant.. El suc de taronja normalet al igual que el cafè amb llet. Un detall que està molt bé és que ja hi havien els bikinis fets i torrats. Te'ls podies escalfar al seu torrapà i voilà!




18/8/12

Pago Pago

L'estiu és temps de sortir, anar a sopar en una terrassa, sortir a fer algun gelat artesà, prendre alguna beguda refrescant en un bon ambient...
Doncs això és el que vam fer dimecres, dia de la festa de Santa Maria. És el primer any que no ho celebrem a l'apartament dels meus tius amb la meva avia :(


Però ja ens ho vam muntar bé igualment.
A l'estiu s'ha d'anar al Pago Pago, és una cita indispensable. Cadires de bambú i taules de fusta a la terrassa, envoltat de palmeres, crea un bon ambient. És un local de pollastres a l'ast, però aquests pollastres són especials. Són com una mena de picantons. Te'l serveixen amb una cistella de mimet. Mig pollastre amb patates fregides per cadascú. El pollastre és deliciós. Té la pell ben cuita i crec que estan macerats amb espècies i all. Em recorda als pinxos moruns :)


La seva particularitat és que te'l menges amb els dits, no et serveixen coberts. Això m'agrada, està bé que tothom s'enguarri igual que tu i disfrutes més podent escurant. I com que tothom ho fa, no passa res!


Les patates d'acompanyament són d'allò més normals, però sucades amb maionesa i ketchup i algunes banyades en el suc de pollastre queden bones.
De preu no és car, mig pollastre amb patates costa 5'90 euros i si vols les salses per a les patates, maionesa i ketchup, són 0'60 de suplement. Una canya 1'30 i una fanta 1'80. Tots plegat 15'50 per a dues persones.

Això si, si voleu anar-hi, ha de ser ben d'hora perquè s'emplena moltissim. I és que tothom vol anar al Pago Pago!

Em va agradar anar-hi! I després a fer un gelat artesà a Roses a una gelateria italiana, tot passejant des de Santa Margarida. Jo em vaig demanar el de ferrero rocher i el de nutella, que normalment són els meus preferits, però aquí no em van agaradar tant. En canvi el de snickers que es va demanar la meva parella estava bonissim i molt encertat.I pel camí de tornada un granissat de llimona tot esperant l'hora de veure els focs artificials. Si és que a l'estiu no es para...

Sorteig!

Us anuncio dos sortejos, tots dos de productes de maquillatge, per posar-nos guapes per aquest estiu :)

Un és el blog "Maquillate hoy"  on teniu temps fins el 30 de setembre.






I l'altre blog és "El Rincón de la Cosmética" on també us hi podeu apuntar fins a final del mes de setembre.



Apunteu-vos-hi!!!

15/8/12

Té fred aromatitzat de mojito

El diumenge passat, després d'un passeig per Figueres, al arribar a casa ens vam fer una de les infusions d'estiu que ens va enviar El Mundo del te.


Concretament vam fer el té fred aromatitzat de Mojito.

- Vam agafar gel i el vam picar.

- Parale.lament vam escalfar aigua i vam deixar reposar la bosseta del té un parell de minuts.


- Vam posar el gel en una tassa i el líquid del té.

 
 - Es barreja tot i llest, un refrescant té amb gust de mojito per a una tarda càlida d'estiu!

Repetim Jamaica!

Si si, això del batut ens va agradar tant que hi vam tornar.
En aquesta ocasió en Ramon es va demanar un batut de xocolata. Era molt bo, amb la nata i un gust bo  de xocolata, més potent que el de Kit-Kat que em vaig prendre jo l'altra vegada.
I jo, vaig provar un Frappèlatte. Estava boníssim, cremós i suau. amb un gust a cafè molt delicat i la textura molt encertada. Perfecte de fred per poder-ne extreure tots els flavours.



Pannini casolà

L'altra dia ens vam fer uns panninis casolans. A vegades si et sobra alguna cosa d'embotit o tens algun tall de carn per la nevera que t'ha quedat d'algun àpat pot gastar-lo elaborant uns panninis.

Ingredients:

- mitja barra de pa, nosaltres vam fer servir una provençal
- 1 pot de tomàquet natural
- formatge gouda
- tacos de gall d'indi (d'embotit)
- formatge de cabra
- oli d'oliva verge extra
- sal
- orenga

Elaboració:

- Primer de tot posem el tomàquet a fregir amb un xic de sal i oli d'oliva.
Mentre parteixes el pa per la meitat i talles el gall d'indi en taquets petits i també el formatge de cabra.

- Una vegada el tomàquet ja està fregit, l'escampes al pa, hi poses el daus de gall d'indi, els daus de formatge de cabra i algunes llesques de gouda.

- Hi espolses un xic d'orenga i ho forneges fins que els formatges es desfasin.
I voilà :)