Encara venen de gust les amanides i sinó sempre podeu intentar fer-les amb algun ingredient calent i així trencar la fredor.
Jo avui us porto una amanida amb una fruita de temporada com és la poma;
Amanida de poma amb formatge de cabra i vinagreta de fruits secs
Ingredients per a 2 persones:
- Una bossa de mesclum d'enciams
- 1 poma Royal Gala
- 100 gr. de formatge de cabra
- barreja de llavors i pipes de carbassa i de girassol
- vinagre balsàmic de Malpighi de Mòdena
- oli d'oliva verge extra
- sal
Elaboració:
Posem les fulles dels diferents enciams en un plat pa i afegim la poma tallada a tires, el formatge de cabra i amanim amb sal, oli, la barreja de fruita seca i el vinagre balsàmic de Mòdena.
La veritat és que la clau d'aquesta amanida és el vinagre, ja que es dolcet però no embafa i amb la poma li queda de meravella.
Consells de degustació:
Hi podriem afegir més ingredients com ara carrota, xerrys i també alguna altra fuita seca, com nous.
Valor nutricional:
Es tracta d'un plat amb un baix aport calòric, ja que gairebé tot el contingut en verd és aigua i el que si afegiriem són les calories del formatge, que també conté vitamina D i calci i de l'oli d'oliva, un greix molt saludable que va bé per la nostra pell, amb un alt contingut en vitamina E.
Un plat per fer únic com a tot sopar, refrescant, saludable i bonissim!
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario