Des del viatge de noces que vam fer a Tailàndia, ara ja fa 10 anys, on vam descobrir els noodles que a casa sempre en tenim i n'acostumem a fer. Ens agraden molt i són molt versàtils, es poden barrejar amb qualsevol verdura que tinguis, i s'hi pot afegir carn o peix o fruits secs.
En aquesta ocasió te'ls presento amb gambes, que és com més m'agraden!
Noodles amb verdures i gambes
Ingredients per a 2 persones
180 gr. de noodles
1 pebrot vermell
1 ceba de Figueres
1 pastanaga
250 gr. de xampinyons
100 gr. de cues de gambes pelades
salsa de soja Soy Sauce
sal i pebre
oli d'oliva verge extra
Elaboració:
En primer lloc posem la ceba tallada ben petita a sofregir en una paella amb un raig d'oli.
Una vegada tenim la ceba més rossa, incorporem el pebrot i la pastanaga, tot tallat petit i deixem que cogui.
Per últim afegim els xampinyons laminats i quan ho tinguem tot ben cuit i reduït, afegim les gambes i un bon raig de salsa de soja.
Barregem tot i afegim els noodles prèviament bullits en aigua i sal.
Servim en plats i a gaudir :)
Consells de degustació:
Com us deia abans, és un plat que admet molts ingredients diferents. Quan més verdurers hi hagi més color, vitamines i sabor tindrem.
I quan a la proteïna, per tal que sigui un plat ben complert hi podem posar carn de pollastre o de porc o vedella o bé peix i/o marisc.
Valor nutricional:
Es tracta d'un plat lleuger, ja que els noodles abunden molt i per tant podem menjar-ne entre 65 i 80 gr. per persona ja que al combinar-los amb verdures resulta un plat força generós. A més ens aporta moltes vitamines i fibra de la verdura i al afegir carn o peix obtenim proteïna magre que acaba d'equilibrar el plat.
Així doncs combinat amb una amanida verda i una fruita de postres tindriem un àpat lleuger, saludable i molt nutritiu.
Maridatge:
Combina bé amb una cervesa ben suau, com les que fan al Japó.
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario