24/4/14

Truita de porros

De truites s'en poden fer de molts tipus, permet posar-hi un ampli ventall d'ingredients, tant vegetals, com carns, peixos, llegums, entre altres.

Nosaltres avui en fem una de porros.



Ingredients per a una truita:

2 ous de gallina
6 porros mitjanets de la Huerta de AnaMary
oli d'oliva verge extra
sal i pebre


 Elaboració:

Agafem els porros i hi tallem la part del final, només ens quedem amb la part blanca, ben tendra.
Els rentem ben nets i els tallem a rodelles molt fines.


Paral-lelament agafem una paella i hi tirem un bon raig d'oli d'oliva i la posem a escalfar.
Quan l'oli estigui ben calent hi fregim els porros.
  

Per altra costat, batem els ous amb un polsim de sal i quan tinguem els porros ben rossets hi evoquem els ous batuts. Deixem que es qualli la truita, la girem i quan estigui rossa apaguem el foc.


Bon profit!


3 comentarios:

  1. Ostres una truita de porros! no n'he fet mai cap, segur que és boníssima. He posat al meu bloc un enllaç del teu per no perdre'm cap de les teves receptes, una abraçada Lidia!

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponderEliminar
  2. Gràcies! vaig a fer-ne una :)

    ResponderEliminar
  3. Avui en faig una però amb una mica de pernil ibèric!

    ResponderEliminar