Un comerç de tota la vida, una rostisseria com les d'abans, gens glamorosa, però amb uns pollastres, els millors que he provat mai.
Polleria Vicente, el mateix nom de sempre i conservant el saber fer dels pollastre a l'ast, ben cuits i molt ben condimentats amb pebre, són forts i queden bonissims. La pell ben rostida, aquest si que permet menjar-te-la, seria un pecat si no ho fessis, tot i que ben pensat també és un pecat fer-ho :) Però un pecat dels bons, d'aquells que gaudeixes i que només fas de tant en tant!
El color ja ho diu tot :)
Polleria Vicente, el mateix nom de sempre i conservant el saber fer dels pollastre a l'ast, ben cuits i molt ben condimentats amb pebre, són forts i queden bonissims. La pell ben rostida, aquest si que permet menjar-te-la, seria un pecat si no ho fessis, tot i que ben pensat també és un pecat fer-ho :) Però un pecat dels bons, d'aquells que gaudeixes i que només fas de tant en tant!
El color ja ho diu tot :)
No hay comentarios:
Publicar un comentario