Diumenge passat vam fer el penúltim Instagram d'enguany, a Calonge, aprofitant la Fira del Vi Nou.
Vam començar esmorzant en un celler amb molt bones vistes al mar.
A l'esmorzar hi havia un xic de dolç i un xic de salat.
De dolç: croissants petits farcits de xocolata, ensaïmades i croissants petits amb banyes.
De salat: talls de baguette sucada amb tomàquet, oli i sal i acompanyada amb safates molt ben presentades d'embotit variat: llonganissa, pernil salat, formatge manxec, xoriç ibèric i algunes virutes de parmesà i raïm moscat. Excel-lent combinació amb el formatge.
Per beure, sucs de taronja i pinya i cafè amb llet, que no vaig poder provar perquè es va acabar :(
Vam començar esmorzant en un celler amb molt bones vistes al mar.
A l'esmorzar hi havia un xic de dolç i un xic de salat.
De dolç: croissants petits farcits de xocolata, ensaïmades i croissants petits amb banyes.
De salat: talls de baguette sucada amb tomàquet, oli i sal i acompanyada amb safates molt ben presentades d'embotit variat: llonganissa, pernil salat, formatge manxec, xoriç ibèric i algunes virutes de parmesà i raïm moscat. Excel-lent combinació amb el formatge.
Per beure, sucs de taronja i pinya i cafè amb llet, que no vaig poder provar perquè es va acabar :(