12/11/13

Amanida de formatges amb avellanes

Les amanides a casa ens agraden molt, i sobretot si porten formatge encara més. En aquesta ocasió n'hem elaborat una amb dos tipus de formatges i unes avellanes torrades, que hi combinen molt bé. Tots els fruits secs casen molt bé amb les amanides.

Ingredients per a 2 persones:

  • 2 cabdells d'enciam
  • 2 carrotes
  • mig cogombre
  • quadradrets de formatge madurat
  • quadradets de formatge semi
  • 20 avellanes
  • oli d'oliva verge extra
  • pebre negre
  • vinagre de Mòdena embellit



Elaboració:

Es renten bé els cabdells d'enciam, les carrotes i el cogombre.
Es pelen les carrotes i el cogombre i es talla tot a rodelles fines.
Per altra banda, tallem daus dels dos formatges.
Partim els cabdells a lo llarg en quatre parts i les fulles de fora les tallem més petites i les disposem ple plat. Hi afegim la carrota i el cogombre i també els daus de formatge i les avellanes.
I ja ho tindríem :)
Amanim amb una bona quantitat d'oli i vinagre de Mòdena, sal i pebre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario