Les amanides a casa ens agraden molt, i sobretot si porten formatge encara més. En aquesta ocasió n'hem elaborat una amb dos tipus de formatges i unes avellanes torrades, que hi combinen molt bé. Tots els fruits secs casen molt bé amb les amanides.
Ingredients per a 2 persones:
Elaboració:
Es renten bé els cabdells d'enciam, les carrotes i el cogombre.
Es pelen les carrotes i el cogombre i es talla tot a rodelles fines.
Per altra banda, tallem daus dels dos formatges.
Partim els cabdells a lo llarg en quatre parts i les fulles de fora les tallem més petites i les disposem ple plat. Hi afegim la carrota i el cogombre i també els daus de formatge i les avellanes.
I ja ho tindríem :)
Amanim amb una bona quantitat d'oli i vinagre de Mòdena, sal i pebre.
Ingredients per a 2 persones:
- 2 cabdells d'enciam
- 2 carrotes
- mig cogombre
- quadradrets de formatge madurat
- quadradets de formatge semi
- 20 avellanes
- oli d'oliva verge extra
- pebre negre
- vinagre de Mòdena embellit
Elaboració:
Es renten bé els cabdells d'enciam, les carrotes i el cogombre.
Es pelen les carrotes i el cogombre i es talla tot a rodelles fines.
Per altra banda, tallem daus dels dos formatges.
Partim els cabdells a lo llarg en quatre parts i les fulles de fora les tallem més petites i les disposem ple plat. Hi afegim la carrota i el cogombre i també els daus de formatge i les avellanes.
I ja ho tindríem :)
Amanim amb una bona quantitat d'oli i vinagre de Mòdena, sal i pebre.
No hay comentarios:
Publicar un comentario