24/10/13

El buffet del dinar a l'Occidental Grand Punta Cana

Amanides fredes
Assortiment de panets
Esbergínia amb tomàquet i formatge
Escalivada
Tomàquet amb advocat i ceba
També formatge i pernil
Purè de patata, pebrots i espècia de gnochi gegant amb tomàquet
Salses per a la pasta, tomàquet i beixamel
Llegum i peix en salsa
Ingredients per la pasta al moment
Pizza amb tomàquet i prosciutto
Pizza vegetal i hawaiana
Buffet d'amanides i salses
Arrós amb verdures i peix
Macarrons carbonara i pollastre guisat amb ceba i pebrot
Esbergínies gratinades i esbergínia arrebossada
Pebrots guisats i arrós blanc
Guarnició per les amanides
Entrecot de res, bonissim
 
Guayaba i meló


Papaia
Un mango excel-lent
Pastís de maduixa
Pastís de xocolata i nata
Pastís de llimona

Coca un xic molla amb poma 
 

Pudding

Aquest era una delícia de xocolata més densa

Nou col-laborador: Fizpílar

Us presento un nou col-laborador al blog: Fizpílar.

Es tracta d'un producte revolucionari en el mercat : FIZPÍLAR , un recipient ceràmic , tecnològicament dissenyat per millorar la seva porositat , que madura i conserva els productes frescos en un micro-ambient natural. Per fi podem menjar fruita i hortalisses al punt òptim, amb tot el sabor sense els inconvenients de la nevera; podem conservar el pa fresc diversos dies, tenir una mini-celler a la nostra cuina i altres molts avantatges més.


    
- Els recipients ceràmics de conservació Fizpílar permeten ESTALVIAR en el consum energètic ja que mantenen els productes frescos sense refrigeració generada per electricitat , amb la qual cosa contribueixen a tenir més espai a la nevera per a altres coses i fan més intens el sabor del que mengem, que no estarà emmascarat per una excessiva baixa temperatura .

    
- Són totalment ECOLÒGICS. No porten plom, ni additius i són reciclables al 100% ja que estan compostos de materials completament naturals, sense elements contaminants ni químics. Ajuden a protegir el medi ambient de manera directe .

    
- Hi ha diversos models segons el producte a conservar però tots tenen cura de l' ESTÈTICA de l'estança on es col-loquen ja que, com n'hi ha de diversos tipus , sempre n'hi ha un que s'adapta a l'entorn . El recipient és porós i " transpira " i la tapa és de fusta de bedoll , noguera , roure ... i serveix també com a taula de tall amb la qual cosa s'aprofita l'espai.


- Som el que mengem . La nostra cultura mediterrània ens ha inculcat la importància de la fruita, la verdura, les hortalisses i els aliments frescos i sense manipular per gaudir d'una bona salut i com no, del gust del millor. Fizpílar contribueix a que incrementem el consum d'aquests productes d'horta i d'altre, que sense una excel-lent conservació, ens pordia fer més mandra consumir. Fizpílar ajuda a millorar la nostra SALUT i el NOSTRE ASPECTE, perquè si mengem sa, evitarem l'excés de pes, la nostra pell envellirà més poc a poc i viurem més i millor .

    
- Restaurants de prestigi com Lakasa de César Martín, restaurant revelació de l'any segons la revista Metròpoli, ja utilitzen Fizpílar per a la consevació de pa de qualitat i xefs famosos com Rodrigo de la Calle han dit : "El millor mètode de conservació de fruites, un contenidor ceràmic Fizpílar. Al-lucinant. El recomano" .

    
- Fizpílar es pot adquirir tant a través de la web www.recipientesceramicos.com com mitjançant comanda telefònica al 912191823. P.V.P. Des 67,50 € .

    
No deixeu de veure el vídeo explicatiu a la seva pàgina web ni del consultar les comparatives de conservació dels aliments amb fizpílar davant del frigorífic tradicional .

Un sopar típic dominicà

Cada dia al vespre al bufet feien sopars temàtics i justament una de les nits va conicidir que feien cuina dominicana, va ser un divendres al vespre que era quan arribaven alguns dominicans de la capital molts a passar un cap de setmana a l'hotel.

Aquella nit hi havía molt d'ambient a l'hotel però també massses mans agafant menjar :)

Observem la gran diversitat de fruites i verdures del país
Vam provar alguns menjars locals que no hi havien altres dies i que, alguns ens van agradar i altres no.

Hi havía porc al forn, molt ben cuit, amb la seva pell. Te'l servien al plat. I també unes cotnes de porc molt ben fregides i cruixents. A vegades sembla estrany que estem a milers de kilometres i compartim alguns plats.


També unes empanades artesanes i uns "quipes", que eren una delícia, aquí us deixo la recepta si voleu.


Uns muchins de yuca que tan ens agraden, plàtan mascle fregit, pernil cuit amb pebre, molt bo per cert, l'advocat deliciós, com sempre i algunes especialitats dominicanes que no em van saber agradar.


I de postres una bona selecció de la seva fruita, que tan dolça i bona és, gràcies al seu clima tropical.



I per acabar el bon sopar, què millor que alguns pastissets d'aquests que fan ells, els hi agrada el dolç. Combinen nata, llet de coco i xocolata en els seus postres molt encertadament. Les làmines de xocolata que posen a la decoració són excel-lents, com de pastisseria.


Algun altre esmorzar a l'Occidental Grand Punta Cana

Molt de menjar si, estàs una setmana que només fas que banyar-te a la platja i a les diferents piscines de l'hotel, menjar als grands bufets i als temàtics i beure cocatils tropicals mentre mires els espectacles que fan cada nit o als banys de mitja tarda de la piscina o platja, o també després d'haver fet la classe de step tot veient com es pon el sol.

Doncs bé aquí van alguns plats que vam fer per esmorzar:

Crepes de maduixa i de sucre
Batut de meló, batut de cacau i llet freda
Crepe de xocolata
Batut de pinya