9/7/13

Plàstics RSM

A vegades no ens n'adonem però fem servir molta quantitat de plàstics. Que si un gelat en una terrasseta ara l'estiu, un picnic a la platja, un catering d'empresa i altres situacions que requereixen d'aquests productes d'un sol ús.


A plàstics RSM trobareu una extensa varietat de productes, sobretot destinat als sectors d'hostalería, vending, catering o col-lectivitats, per tal d'oferir al públic un producte còmode i pràctic.

Compten amb una gran experiència en aquest món, amb un equip professional al darrera per tal de proporcionar un sereve de qualitat acompanyada d'una assessoría personalitzada ajudant així a adequar el producte a les necessitats del client.

Disposen d'una extensa gama de plats, platines, gots, cel-luloses, cuberts,envasos de plàstic, entre altres productes.


Tots els seus productes garanteixen la màxima qualitat. A més tenen una bona relació qualitat-preu. Si voleu veure tota la gama de plàstics que ofereixen no dubteu a visitar la seva pàgina web.

Treballen a tota la província de Madrid, visiteu-los i trobarà un bon tracte amb la professionalitat que tenen al darrera en aquest sector. 

Necessitem la teva firma!!!!


Aquest post és per tal de combatre l'intrussisme professional que té lloc a la nostra professió, com en moltes altres per desgràcia.

El dietista-nutricionista és l'únic professional qualificat per a l'exercici de la nostra professió a la Sanitat Pública.

El Consell General de Dietistes-Nutricionistes, amb el suport de la Fundació Espanyola de Dietistes-Nutricionistes i de tots i cadascun dels Col·legis i Associacions Professionals que formen part del Consell, ha sol·licitat formalment a SEDCA la retirada de la seva campanya ( referenciada en la carta que se'ls ha enviat) o la modificació d'aquesta indicant clarament que el dietista-nutricionista és l'únic professional qualificat per a l'excercici de la nostra professió en la Sanitat Pública. Després d'haver-los donat un termini verbalment perquè fessin la rectificació, i al no haver rebut resposta, se'ls ha enviat la següent carta, a la qual l'ACDN va donar suport: http://www.aedn.es/resources/ed5cb779903e484comunicadosedca.pdf

Per aquest motiu us demano si entre tots en podem fer la màxima difusió entre els vostres coneguts, familiars i amics per recollir el major nombre de signatures en aquesta primera petició. En el següent enllaç trobareu una recollida de signatura que reivindica la incorporació plena i necessària del dietista-nutricionista en el Sistema Sanitari Públic. T'animo al fet que firmis i facis la màxima difusió!

https://www.change.org/es/peticiones/al-ministerio-de-sanidad-dietistas-nutricionistas-en-atenci%C3%B3n-primaria-al-acceso-de-los-ciudadanos

8/7/13

Croissants de xocolata artesans

Aquest dissabte al matí, abans d'anar a la piscina, de pressa i corrents, vaig fer alguns croissants de xocolata.

Mentres em posava el bikini, s'anava descongelant la làmina pasta de full :)
Després la vaig pels laterals, ja que ve plegada i vaig fer 4 triangles més o menys ben fets.

Hi vaig posar a cada un una o dues preses de xocolata i els vaig enrotllar en forma de croissant.
Els vaig pintar amb mantega i sucre i cap al forn! 

Mentre em posava el bronzejador, s'anaven coent i augmentant de volum en posició ventilador i a uns 180 ºC. Després els vaig posar un parell de minuts amb posició gratinar, que és a màxima temperatira, per tal que vinguessin més rosso i el sucre es caramelitzes.

Una vegada fets, cap a la piscina!!!!!!!!!

I vam tenir els croisants per diumenge abans d'anar a la platja ;)


Per cert em van agradar, potser hi faltava un pèl de sucre, però com que hi trobaves la xocolata líquida, perquè els vam calentar un momentó al microones, estaven bons!

 
 
Ingredients:








  • 1 làmina de pasta fullada
  • preses de xocolata negre i/o amb llet
  • mantega
  • sucre

Formatge: Carré du pays breton

El formatge Carré de l'Est és un formatge francès de forma quadrada, tal com indica el seu nom (carré). Elaborat a partir de llet de vaca pasteuritzada. Conté un 25% de matèria grassa.

França
Maduració: de 4 a 8 setmanes
Pes i forma: 230g. aprox. quadrat
Dimensions: D.10 cm. a 3,5 cm.
Llet: vaca
Classificació: Semicurat
Productor: Nos Régions ont du Talent

Cata:

És un formatge gustós, la seva escorça és fina, coberta per fongs. De pasta tova i gust persistent en boca. Sempre li trobo un regust a amoníac a aquests tipus de formatges.


Fa uns mesos també vam parlar del Carré.

Botiga on-line de productes de repostería

Avui dia estem envoltats de dolços, que si cupcakes, coques, magdalenes, entre altres. Tothom que més qui menys prova de fer alguna recepta que ha vist en algun blog o programa de tel-levisió, ja que ara se'n parla molt de la cuina als medis.

El problema és que a vegades ens posem a la cuina per fer la recepta però no sabem ben bé on trobar els utensilis per elaborar-lo o alguns dels ingredients que nomenen. Doncs ara que tot es consulta per Internet diposen d'una botiga on-line "Para hornear y más" on podem trobar tot el que ens faci falta, des de saboritzants, manegues pastisseres, motlles, decoracions comestibles, desmotllants i fins i tot davantals per no embrutir-nos i estar guapos a la cuina.

A més si fas una comanda mínima de 40 euros l'enviament és gratuït, aprofita i mira tot el que tenen!



4/7/13

Nou col-laborador: PinkCow

Aquest col-laborador PinkCow potser no és massa conegut encara, espero que el pogueu conèixer un xic més!

PinkCow és un original refresc de fabricació española. És una beguda pensada perquè es consumeixi sola, amb vermut, amb vi blanc o amb qualssevol tipus de beguda destilada.

Els seus creadors asseguren que és una beguda inspirada en la feminitat. Es tracta d'un resfresc aromàtic, amb bombolla fina, amb lleugers tocs cítrics i frutals. Té un sabor únic, incomparable al de cap de les begudes que podem trobar avui dia al mercat. "És inèdit", afirmen els que la van crear.

Després de fer varis estudis de mercat amb més de 600 dones varen obtenir la fórmula adequada. Segons ells la beguda va diriga a tots els públics però.

Nosaltres ja l'hem pogut provar i té un gust molt bo i sobtant, ja que no és un gust que tingui associat.

Ens servirà tant per beure-la sola, ben freda ara a l'estiu, com per prepara algun coctail.


Si aneu per Madrid...

... passeu pel Restaurant O Cacho do Jose. 
Situat a la plaça Sant Ana de Madrid, podeu fer una tapes com mana la tradició en aquesta zona. I si sou més de plat, podeu demanar algunes de les seves carns gallegues criades pel mateix amo del restaurant.

La carta ofereix embotits com pernil ibèric de Carrasco (Guijuelo), xoriç del poble, formatge manxec o assortit d'ibèrics per probar-los tots un xic.

I si voleu optar per algunes tapes, disposa d'una extensa varietat. Així com també unes bones amanides.

Tot i que ressaltariem la carn gallega, una carn ben criada procedent de Galícia.


I si encara tens gana pels postres pots triar entre diferents pastisso artesans. Jo ja he vist quina em demanaria, la de formatge i dolç de llet, ha d'estar sublim.

Per acabar dir-vos també que podeu maridar tots aquests plats amb un dels bons vins els quals ofereix el restaurant.



Doncs ja sabeu, si voleu optar per un bon àpat, no dubteu!
Mentres us deixo que aneu fent boca amb la seva carta i algunes fotos:
  






Necessites algun pastís?

Si viviu per la zona de Madrid o us trobeu per allà de vacances i voleu algun dolç especial o un pastís d'aniversari trobareu la Pastisseria Artesana "La Oriental". Disposa d'un gran assortiment de dolços, pastes, bombons, productes de brioxeria, pastisseria salada, així com pastissos personalitzats.

Si la visiteu en aquests dies propers podeu aprofitar per comprar uns productes de temporada, "Suspiros de Modistilla", que fan una bona pinta...



A més ofereix un servei de catering professional per a empreses amb productes molt variats i amb una excel-lent presentació. Trobem des de truites variades, embotits ibèrics, formatges, canapes variats, brotxetes de fruita, costelles de xai, empanandes farcides, amanidetes i altres coses per picar que entren molt pels ulls i que són una delícia.

Si voleu conèixer un xic més aquesta pastisseria així com veure els catalegs de productes dels quals disposen no dubteu a consultar la seva pàgina web.