Seguint el cap de setmana de preparatius dolços, també vam fer un brownie. Ja havíem posat la recepta en algun post anterior, però aquesta vegada el vam elaborar amb xocolata sense sucre. A més el vam fer amb un motlle més ample i llarg i sense coure al bany Maria, amb la qual cosa va quedar més cuit i esponjós, una textura diferen, com més tipus coca.
Vam fer servir productes cedits per cases col.laboradores com les Nous de California, Harinas Saiz o Xocolates Torras.
Anem a veure la recepta:
Ingredients:
- 150 g. de xocolata negra per fondre sense sucre Torras
- 100 g. de mantega
- 2 rovells d'ou
- 25 g. de sucre
- 2 clares d'ou
- 30 g. de farina Saiz Casas Colgadas
- 75 g. de nous de Califòrnia
Elaboració:
- Fonem la xocolata en un bol al microones, vigilant que no es cremi. Hi afegim la mantega desfeta i ho remenem bé.
- Batem els rovells d'ou i els 25 g. sucre.
- A part, muntem les clares a punt de neu amb el sucre restant.
- I ara ja barregem la xocolata fosa, amb les clares, els rovells i el sucre i hi incorporem les nous trinxades i la farina.
- Ho remenem tot bé fins a aconseguir una massa homogènia.
- Untem amb mantega un motlle llarg i hi evoquem la massa per enfornar-la durant 15 minuts a 200º.
- Finalment el deixem refredar i el desmotllem amb cura i aquí el teniu!
Nosaltres ens el vam acompanyar amb nata muntada, va quedar boníssim!!!!!!!!!!!!!
Vam fer servir productes cedits per cases col.laboradores com les Nous de California, Harinas Saiz o Xocolates Torras.
Anem a veure la recepta:
Ingredients:
- 150 g. de xocolata negra per fondre sense sucre Torras
- 100 g. de mantega
- 2 rovells d'ou
- 25 g. de sucre
- 2 clares d'ou
- 30 g. de farina Saiz Casas Colgadas
- 75 g. de nous de Califòrnia
Elaboració:
- Fonem la xocolata en un bol al microones, vigilant que no es cremi. Hi afegim la mantega desfeta i ho remenem bé.
- Batem els rovells d'ou i els 25 g. sucre.
- A part, muntem les clares a punt de neu amb el sucre restant.
- I ara ja barregem la xocolata fosa, amb les clares, els rovells i el sucre i hi incorporem les nous trinxades i la farina.
- Ho remenem tot bé fins a aconseguir una massa homogènia.
- Untem amb mantega un motlle llarg i hi evoquem la massa per enfornar-la durant 15 minuts a 200º.
- Finalment el deixem refredar i el desmotllem amb cura i aquí el teniu!
Nosaltres ens el vam acompanyar amb nata muntada, va quedar boníssim!!!!!!!!!!!!!