15/8/13

Magdalenes de coco lleugeres

Per variar una mica de la coca, hem decidit elaborar unes magdalenes. Aprofitant que teniem aquests motlles de silicona de colors tan vistosos i pràctics ens hem arriscat, però ha valgut la pena :)


Ingredients per a 14 magdalenes:

- 1 iogurt natural
- 2 ous de gallina
- 3 vasos de farina amb llevat incorporat
- 2 vasos d'edulcorant apte pel forn
- mig vas d'oliva d'oliva verge extra
- mig vas de llet
- dues cullerades de coco ratllat
- 2 sobres de soda
- sucre per decorar el cim

Elaboració:

Posem els ous, el iogurt, l'oli, la llet, el coco i l'edulcorant en un bol i batem tot.
Afegim la farina a poc a poc i els sobres de soda i anem remenant bé amb el turmix.
Batem fins que quedi tot ben fi i intentem que la mescla agafi aire, perquè després ens pugi més al forn.


Evoquem la massa als motlles sense emplenar-los a tope, ja que després pugen i podria vessar-se la massa.


Espolsem un xic de sucre al cim de cada magdalena i les enfornem uns vint minuts aproximadament.


Queden esponjoses i bonissimes!




Torrades amb escalivada i formatge de cabra

Quan fem escalivada ens pot servir per acompanyar un tall de carn o peix. Com un primer plat, per posar al cim d'una pizza o fer per unes torrades, com en aquest cas.


Ingredients:

- Llesques de pa rodó de pagès
- Escalivada
- Formatge de cabra
- Orenga
- Tomàquet de sucar


Elaboració:
 
Torrem les llesques de pa.
Les suquem amb tomàquet.
Hi disposem l'escalivada tallada a bocins.
Posem el formatge de cabra esmicolat repartint-lo bé pel cim.
Hi espolsem un xic d'orenga i ho posem al microones per tal que es fongui el formatge i quedi l'escalivada calenta.


És un plat deliciós!

Espaguetis amb fals pesto

Avui uns espaguetis diferents. Per provar coses noves, hem fet un pesto diferent, amb algunes variacions.

Ingredients per a 2 persones:

- 250 g d'espaguetis
- una cullerada sopera d'anet
- 4 cullerades soperes de nous
- oli d'oliva verge extra
- Sal
- Pebre

Elaboració:

Bullim els espaguetis tal com indica el fabricant, deixant-los sempre al dente.

Per altra costat barregem l'anet amb les nous un xic trinxades, deixant-ne algunes senceres. Hi evoquem una generosa quantitat d'oli d'oliva i barregem.


Una vegada bullida la pasta hi evoquem la mescla i ja ho tíndriem!




2/8/13

Croquetes de pernil

Avui us mostro unes croquetes de pernil. Són comprades a la carnisseria d'un supermercat que no diré per no fer publicitat. La veritat és que feien bona pinta, tant grans, darrera el mostrador i vam decidir provar-les.


Preu: 8'95 euros el Kilo
Farcit: de pernil, amb trossos reals de pernil
Tamany: croquetó
Nota: 7
Tast: són ben artesanes i molt ben farcides, plenes de pernil. De gust pronunciat que li confereix el pernil.


A partir d'ara aniré mostrant totes les croquetes que mengi per així establir-ne un rànquing. En el blog ja n'hi tinc altres posts on n'hi ha forces!

I la setmana que ve més :)

De patata a producte de patata

Quin títol més estrany haureu pensat al llegir-lo en aquest post. I és que fa referència a Aviko, una de les majors empreses processadores de patata del món. A base de la patata es va convertir en una empresa poveïdora de diferents productes de patata en el sector de la restauració i minorista.

Als seus inicis van començar amb 32 patateres i ara ja són una de les quatre més grans del món de la patata.

I és que no m'estranya el seu èxit, la patata és un aliment que agrada a tothom. A més és un ingredient que forma part de molts plats de cuina i que té una gran combinació amb altres productes. Aviko ofereix una amplia gama de productes de patata d'alta qualitat. Tant podem trobar unes patates fregides fresques (refrigerades) com aperitius i especialitats de patata.

Des de les seves modernes instalacions elaboren els productes amb base de patata per a minoristes, restauradors i de forma més limitada a clients industrials.

Dins d'Aviko, trobem Aviko Rixona que s'encarrega de la producció de productes de patata secs. Reparteixen per tot el món patates reconstituides i bases pel puré.

Si visiteu la seva pàgina web trobareu l'ampli ventall de possibilitats que ofereixen amb la patata. Des dels deliciosos rostis de patata que tant bé queden com a guarnició de carns, passant per unes patates fregides Premium per llepar-se els dits o qualssevol dels seus gratinats, que fan una pinta...


I si vols veure com fan les patates fregides des de les seves fàbriques aquí et deixo l'enllaç del vídeo. És molt interessant veure tots els passos que segueixen.


Així que ja sabeu, si voleu impressionar amb les vostres plats contacteu amb Aviko, segur que hi trobareu tots els complements que necessiteu :)

31/7/13

Una botiga per celíacs

Avui dia cada vegada més tothom coneix més la celiaquia. Sabem que és una intolerància al gluten, per tant, la dieta d'aquestes persones ha de ser sense la presència de blat.

Sovint costa trobar productes aptes per celíacs, tot i que cada vegada menys. Alervita és una botiga que també ven online i ofereix a totes aquelles persones que necessitin seguir una dieta exempta de blat una àmplia gama de productes. Podem trobar des d'empanada de tonyina, magdalenes, cereals, xocolates,  passant per productes congelats, tan dolços com salats i garantint sempre la màxima qualitat. Si feu una ullada al seu catàleg segur que trobareu tot el que busqueu.

I Alervita no tan sols és per celíacs sinó per aquella gent que té algun tipus d'al-lèrgia a algun determinat aliment. També tenen productes Kosher, ecològics, sense sucre, sense fructosa, sense ou, sense lactosa, entre altres.

Així que ja saps si has de seguir alguna dieta especial o simplement vols cuidar-te una mica Alervita t'espera.


A més a més ells tenen molts altres serveis com assessoria nutricional, fitoteràpia, tallers de cuina sana, conferències i xerrades per aprendre un xic més i altres propostes interessants que podeu consultar a la seva web.

Si t'interessa et pots fer la seva targeta client i així podràs gaudir d'interessants avantatges, com ara dietes personalitzades, tractaments i massatges terapèutics, assessorament en medicina natural i altres promocions que valen la pena. I per si això no fos poc, aquest estiu et fan un 10% de descompte a les seves compres.

No esperis més i visita la seva botiga, són especialistes en persones amb al-lergies o intoleràncies.
 

Nou col-laborador: MobileFun

Coneixeu MobileFun?

Mobile Fun és la companyia britànica líder en la distribució de productes pel  mòbil, oferint els últims models de mòbils i interessants accessoris. I en el seu procés d'expansió, Mobile Fun ha llançat una web dedicada a clients espanyols (MobileFun.es).

Ofereixen al client una incomparable gamma de productes que ronden els 8.000, incloent tant accessoris de mòbil com últims models de telèfons. I no només disposen de tot el que envolta els mòbils, sinó que també t'ofereixen una extensa gama d'accessòria per a tablets.

Mobile Fun està compromesa amb un servei d'atenció al client excel-lent: et faciliten l'enviament el mateix dia si la comanda es fa abans de les 6 de la tarda.

Es pot pagar amb targeta de crèdit o per Paypal.
 

Si entreu a la seva pàgina web veure-ho totes les seccions que tenen, segur que tingueu el mòbil que tingueu aquí hi trobareu molts accessoris.

En el meu cas costa trobar fundes pel Nexus i aquí he trobat el Bumper per molt bé de preu!

Ja l'hem posat i queda genial :)



30/7/13

Cursos de cuina i altres

El taller de cuina Dulce Juanita organitza cursos de cuina i celebracions o altres propostes on cuines tu.

Una proposta interessant per part d'un grup de professionals de la gastronomia que t'ensenya no tan sols a cuinar bé sinó també a fer receptes saludables. En definitiva a menjar bé i gaudir de l'àpat.
T'ensenyen ingredients diferents, exòtics i altres de temporada, més econòmics,  i com pots jugar amb ells a la cuina. Aprendràs a fer menús per nens, adults o per qui tu vulguis impressionar.

I si el que busques és que et cuinin per tu, també ho fan. Et compren i et fan el que més t'agradi. Ideal per a festes d'aniversari, comiats de solters, sopars d'empreses, reunions de feina o simplement per regalar a la teva parella.

També si el que prefereixis és posar-te als fogons, ells et poden fer la compra i acabar-ho d'enllestir.


Triïs el que triïs, Dulce Juanita t'ofereix un espai de 150 m2 perquè t'ho passis bé preparant diferents plats. Amb una decoració natural i familiar, disposa de tots els estris necessaris per tal de realitzar una varietat de menjars.


Si t'interessa qualssevol de les seves propostes o vols saber més visita la seva pàgina web.
Pots consultar tot el llistat de cursos que ofereixen aquí.

Aquest estiu en fan per nens que són ideals per ells, perquè a més d'aprendre, s'ho passen bé cuinant. Aprenen a treballar el fondant decorant els pastissos que tan els agraden. I els hi encanta fer galetes de colors o amb trossets de xocolata. És una bona manera d'introduir-los en el món de la cuina, sobretot amb l'ajuda d'uns bons professionals dels qual disposa el centre.

I per pares també n'hi ha molts a triar, sols o en parella. És a dir que són un bon regal per fer tant a amics com familiars. Tots en gaudiran i si després ho posen en pràctica, encara millor!