En fan de vent, farcits de crema, banyats en xocolata negra i els típics amb sucre normal o sucre glassa.
No sabria amb quins quedar-me, ja que tots són bons;
- Els de vent són súper esponjosos, petitons i rodons, passen molt bé!
- Els banyats amb xocolata negra són una temptació, és el brunyol típic però cobert amb una capa de xocolata alta en cacau molt bona i potent.
- El brunyols típics amb sucre normal està fet amb una massa molt flonja, amb un gust ben equilibrat i amb un fregit excel·lent.
En resum qualsevol varietat de brunyol que fan són deliciosos, fins i delicats, com tot el que acostumem a fer en aquesta pastisseria perquè ja des del moment que entres per la porta ja veus que et quedaràs ben satisfet :)
La veritat és que no m'estranya gens que tinguin la Fava d'Or per 4any consecutiu a la millor Pastisseria del Gironès i el Guardó Fava de Cacau a les 50 millors pastisseries de Catalunya.
No hay comentarios:
Publicar un comentario