28/3/24

@tornesgirona i els seus brunyols

Vaig tenir la oportunitat de tastar els brunyols de la Pastisseria Tornés de Girona i us haig de dir que són una delícia, tots i cada un d'ells, ja que en fan de diferents varietats.

En fan de vent, farcits de crema, banyats en xocolata negra i els típics amb sucre normal o sucre glassa.

No sabria amb quins quedar-me, ja que tots són bons;

- Els de vent són súper esponjosos, petitons i rodons, passen molt bé!


- Els farcits de crema són com els de vent però amb la farsa d'una bona crema amb un toc de canyella que li fa molt bo i els presenten amb sucre llustre.

- Els banyats amb xocolata negra són una temptació, és el brunyol típic però cobert amb una capa de xocolata alta en cacau molt bona i potent.


- El brunyols típics amb sucre normal està fet amb una massa molt flonja, amb un gust ben equilibrat i amb un fregit excel·lent.


- Els brunyols típics amb sucre glassa, són idèntics als anteriors però variant el sucre, que vulgui o no, li donen un gust diferent i com que la massa és bonissima el brunyol també.

En resum qualsevol varietat de brunyol que fan són deliciosos, fins i delicats, com tot el que acostumem a fer en aquesta pastisseria perquè ja des del moment que entres per la porta ja veus que et quedaràs ben satisfet :)

La veritat és que no m'estranya gens que tinguin la Fava d'Or per 4any consecutiu a la millor Pastisseria del Gironès i el Guardó Fava de Cacau a les 50 millors pastisseries de Catalunya.


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario