20/11/23

[#Radio] @gironafmcat Busquem els millors entrepans calents

Comencem la nova temporada a la secció del Va de Teca al programa de Ràdio Girona.fm buscant els millors entrepans calents, que me'n dieu, voleu saber quins són?

1. Cua del Gall, una cocteleria situada fa un entrepà de pastrami amb formatge Gouda fos i cogombrets que és una passada.
Te'l serveixen torradet amb un pa de motlle sense crosta i i molt ben farcit amb una generosa capa de tires fines de pastrami i amb el formatge calent i els cogombrets que hi combinen molt bé

2. Rocambolesc Bikineria, situada al c/ Hortes 6, davant del Pont Eiffel i al costat de la confiteria i gelateria Rocambolesc. La seva oferta gastronòmica va des del clàssic pernil dolç i formatge, opcions vegetarianes i fins a un joc de sabors amb ingredients com el pastrami o la tòfona. 

Jo personalment us recomano el de pastrami, preparat amb vedella de Girona cuita a la perfecció durant 72 hores a baixa temperatura, amb espècies, xucrut artesà i la seva salsa secreta. És una explosió de sabors a cada mossegada!

A més pots acompanyar els seus biquinis amb suc de poma de Girona fet al moment. Una beguda saludable i bonissima. 



3. Konig, són els reis dels entrepans calents en quant a quantitat però també en qualitat. És difícil triar-ne un però a mi un dels que més m'agraden és la seva hamburguesa amb sobrassada, ceba caramel·litzada, rúcula, melmelada de tomàquet i ou. És una combinació d'ingredients molt bona.



4. La Fàbrica, amb el seu bagel de truita, bacon, formatge cheddar i tomàquet.

El bagel és un pa amb un forat al centre, molt típic de Nova York, però que ja ha vingut per quedar-se.

5.  Can Serrallonga a Salt amb el seu entrepà de botifarra esparracada

Aquest és un entrapà dels de tota la vida, potser pels qui no volen coses rares i volen anar a lo segur. Un bon pa i una bona botifarra és el que fa falta per gaudir d'aquest entrapà tan nostre.

I fins aquí els entrepans calents, si en sabeu algun que volgueu afegir els podeu deixar als comentaris que sempre és bo conèixer més ;)




Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario