8/11/21

[#Pa] Croissants salats del Forn Boix

Me n'havien parlat molt bé d'aquest forn de pa, sobretot pels seus croissantets que causen furor on es duguin. Lo típic que per l'aniversari portes una safata de brioxeria i quan és del Forn Boix no en queda ni una peça.

Jo ara he tingut per fi la oportunitat de tastar-los i són espectaculars!

Són petits, tovets i quan en tastes un, no pots parar :) 


Uns croissants elaborats de forma artesana i amb uns farcits ben generosos. La massa del croissant és flonja i lleugerament cruixent per fora.

Es tracta de croissants petits dolços, ja que tenen una capa dolça exterior, però que per res queda malament amb els farcits salats que hi combinen.


De salats en fan de cinc tipus;

- De formatge

Un croissantet ben farcit amb un formatge suau però alhora molt gustós, que fins i tot sobresurt per les puntes


- De pernil dolç i formatge

Un clàssic del salat i una aposta segura, la combinació del pernil dolç amb el formatge sempre han casat bé i si és a dins d'un croissantet així, l'èxit està assegurat


- De frankfurt

Per mi, sempre és el croissant més fluix, li falta un punch, però com que la massa d'aquest croissant és molt bona, doncs el croissant entra molt bé també ;)


- De tonyina

Un croissant amb una farsa d'un pasta de tonyina molt fina i suau, m'ha agradat molt


- De sobrassada

Aquest farciment pot semblar més fort de gust i no agradar a tothom, en canvi la sobrassada que hi han posat és perfecte, gens forta ni oleiosa, apte per a tots els públics ;)


- De dàtil i bacó

Un croissant que costa més de trobar i que és més arriscat, ja que combina dolç i salat però això precisament el converteix en un croissant excel·lent, sobretot pel seu contrast


En fi, una safata que entra pel ulls però que quan els tastes no saps amb quin quedar-te, bé jo ja tinc els meus preferits i vosaltres?




Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

1 comentario: