17/8/16

Pecats de xocolata negre amb gerds liofilizats

Avui us proposo una recepta llaminera i molt fàcil i ràpida de fer.


Ingredients:

  • 1 rajola de xocolata negre fondant
  • gerds liofilitzats


Elaboració:

Fonem les preses de xocolata en el microones a intervals, vigilant que no se'ns cremi la xocolata. Si ho preferim ho podem fer al bany maria.


Una vegada fosa la xocolata la posem amb l'ajuda d'una cullera sobre un paper d'estrassa i anem fent pilonets de xocolata. De seguida hi posem al cim els gerds liofilitzats per tal que s'hi adhereixin bé i deixem refredar.


Una vegada fred ja podem treure els pecats del paper i servir-los de postres.


Consells de degustació:

Nosaltres els hem elaborat amb gerds, però hi podeu posar altres fruites liofilitzades o també fruits secs: amb nous, avellanes, ametlles, festucs i també barrejats queden bé. Pels més agosarats, si afegiu un toc de sal hi potenciareu els sabors de la xocolata.


I si alguna vegada voleu quedar bé en algun sopar us presenteu amb els pecats de xocolata en una caixeta bufona per acompanyar el cafè, com si fossin petit fours, i segur que triomfareu!


No hay comentarios:

Publicar un comentario