12/8/15

Rotllets de pernil dolç i formatge farcits d'enciam amb reducció de Pedro Ximenez

Avui us presento una proposta d'entrant fred ideal per ara a l'estiu i per fer salut. Partint d'un pernil dolç de qualitat, el meu de l'Experiència El Graner, i complementant-ho amb formatge i enciam fem uns enrotllats sans, gustosos i amb bona presència.


Ingredients:

pernil dolç d'El Graner tallat a llesques
formatge tallat a llesques
enciam
sal i pebre
vinagre amb reducció de Pedro Ximenez


Elaboració:

Rentem l'enciam ben net i el tallem ben fi.
Agafem una llesca de pernil dolç i hi posem al cim una de formatge. Ara hi disposem l'enciam salpebrat i enrotllem.
Amanim amb la reducció i emplatem.

  
Consells de degustació:

Podem presentar l'enrotllat sencer o partit, tal com he fet jo.
Quant a l'enciam jo he fet servir el llarg, però hi podeu posar el francès, el de fulla de roure o el que us vingui de gust. També hi podeu afegir trossets de tomàquet.
 

Comentari dietètic:

Aquest entrant es tracta d'un plat lleuger i saludable, ja que el pernil dolç és un embotit magre i amb baix aport calòric i si optem per un formatge lleuger, com és el cas, afegim més proteïna a la que ja tenim amb el pernil.
El farciment és enciam, per tant una hortalissa refrescant i sana i amb apenes calories.
Qui ha dit que per cuidar la línia hem de menjar plats avorrits?


No hay comentarios:

Publicar un comentario