3/8/15

Pastís de préssec emborratxat

Estem en plena temporada de préssecs i nactarines i són una fruita excel.lent per a menjar per postres però a vegades ens en regalen i com que maduren molt ràpid en tenim un excés. Per solventar el petit problema en podem fer un pastís ben bo i fàcil que de ben segur que agradarà.


Ingredients:

8 préssecs o nactarines o meitat i meitat
115 g. de farina
140 g. de sucre o menys, en funció de la dolçor de la fruita
200 ml de llet
2 ous mitjans
1 gotet de cava Celler Vell Brut
1 sobre de soda El Vesubio


Elaboració:

Primer de tot posem el forn a escalfar.
Reentem bé les préssecs i/o nactarines i les pelem i tallem a daus.
Posem en un bol la farina, el sucre, la llet, els ous, el sobre de llevat, el gotet de cava i els daus de préssec i nactarina.
Batem bé amb el turmix fins que quedi una mescla fina i homogènea.
Evoquem la barrega en un motlle de silicona i enfornem a uns 180ºC dat i baix durant 1 hora aproximadament.
Punxem abans de treure del forn el pastís per veure si està cuit. El traiem del forn i el deixem refredar abans de desmotllar.


Bon profit :)


No hay comentarios:

Publicar un comentario