2/8/15

Arrós de carbassó i xoriç

L'arrós és un altre d'aquells ingredients que es poden cuinar de moltes maneres i ademeten moltes combinacions. A l'estiu fred, en forma d'amanida, entra molt bé però a un bon arrós a la cassola tampoc direm que no :)


Nosaltres hem aprofitat un carbassó gegant que em va donar una ex-companya de feina del seu hort i per donar sabor hi hem afegit xoriç. Anem a veure-ho:


Ingredients per a 2 persones:

2 tasses petites d'arrós
1 carbassó gegant
mig xoriç ibèric
oli d'oliva verge extra
sal i pebre


Elaboració:

Rentem ben net el carbassó i el tallem a daus petits.


El posem a sofregir en una paella amb oli d'oliva i el salpbrem


Paral.lelament bullim l'arrós el temps que indiqui el fabricant, jo el deixo un parell de minuts menys ja que després el courem més amb la barrega.


Afegim el xoriç tallat a dauets i l'arrós bullit.


Barregem tot i emplatem.


No hay comentarios:

Publicar un comentario